Top

Trophix 5.0 Proteinen - 2280 gram

Nieuw 2% Korting
  • Trophix 5.0 Proteinen - 2280 gram
€ 44,90
43,80
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar


Trophix 5.0 Proteinen van Syntrax - 2280 gram

DOUBLE DEAL: € 42,50 per stuk dus 2 STUKS VOOR € 85,- 

(vul aantal: 2 in en de prijs wordt bij het afrekenen automatisch berekend)


Als bodybuilder wil je spiermassa, een van de beste eiwitten die je dan kunt nemen is Trophix. Het bevat de meest hoogwaardige ongedenatuureerde eiwitten, Micellar Casein, Whey Proteine en Egg Protein. Waardevolle glutamine Peptides en per dosering 5540mg BCAA´s en 11700mg EAA´s. In 3 verschillende smaken; aardbeien, vanille en chocolade. Probeer ze allemaal!
 
 
De ingredienten in Trophix 5.0:
 
Milk Protein Concentraat - de langere werking beschermt de spieren optimaal, dat is ideaal voor sporters en mensen die een (eiwit)dieet volgen. Met Milk Protein krijg je meer vetvrije spieren terwijl je minder afbreekt.
 
Whey Protein - is de meest waardevolle eiwitbron. Perfect voor je spieren en in elk dieet. Whey Protein is in de sportwereld ook niet voor niets met afstand de meest gebruikte eiwitbron. Whey Protein is zeer snel en volledig opneembaar en makkelijk te verteren. De hoge biologische waarde maakt Whey Protein zeer spieropbouwend.
 
Micellar casein - de langere afgifte van aminozuren zorgt ervoor dat je je spieren over een periode van 6-8 uur van aminozuren kunt voorzien. Micellar Casein maakt het je lichaam veel gemakkelijker om meer spieren op te bouwen.
 
Egg Protein - heeft een zeer hoge biologische waarde. Bevat alle essentiele aminozuren die je lichaam nodig heeft om spieren aan te maken in de juiste verhouding.
 
Glutamine Peptides - 19x effectiever dan L/Glutamine. De Glutamine peptiden ondersteunen de toename van spiermassa en bevorderen het herstel.
 
5.540mg BCAA per dosering - de belangrijkste aminozuren voor spiergroei.
11.700mg EAA per dosering - essentiele aminozuren worden door je lichaam optimaal voor de opbouw van nieuwe spiermassa gebruikt.
 
Aanbevolen gebruik Trophix:
Mix per dosering 1 scoop in 250 ml water of melk. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1/3 shakes per dag.
 
Inname momenten om Trophix te nemen zijn ´s ochtends, na de training en voor het slapen.

DOUBLE DEAL: Bestel 2 zakken voor € 85,-1 of meer € 43,80 per stuk
2 of meer € 42,50 per stuk

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten