Top

Tested Omega 3

  • Tested Omega 3
6,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag

Tested Omega 3 

Optimale gezondheid & prestaties
Tested Omega-3 is waarschijnlijk een van de beste natuurlijke producten die een (niet) sporter kan gebruiken om zijn prestaties, spiermassa en gezondheid mee te vergroten. Tested Omega-3 bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren. De essentiële omega 3 vetzuren zijn erg belangrijk voor het optimaal functioneren van ons lichaam: ze stimuleren de afgifte van het groeihormoon en de energieproductie waardoor de spiergroei, de stofwisseling en het uithoudingsvermogen vergroot wordt. Daarnaast helpen deze vetzuren bij de verlaging van het cholesterolgehalte en beschermen daarmee ons hart en bloedvaten. Tested Omega-3 is waarschijnlijk de beste investering die je kunt doen voor een gezond en sterk lijf!
 

Voordelen van Tested Omega-3:
-Stimuleert het concentratievermogen
-Goed voor pezen en gewrichten
-Stimuleert het immuunsysteem
-Bevordert de gemoedstoestand
-Goed voor hart en bloedvaten
-Gecontroleerde top kwaliteit
-Ondersteunt vetverbranding
-Verbetert de leerprestaties
-Spiermassa & Spierkracht
-Goed voor het cholesterol
-Verbetert het geheugen
-Bewezen werking
-Veilig en effectief
-Anti-veroudering
 
De ingrediënten van Tested Omega-3
Tested Omega-3 bevat 100% gecontroleerde en zware metalen en PCB’s -vrije visolie. Tested Omega-3 is daarnaast gestandaardiseerd voor de actieve vetten EPA en DHA. 
 
Voor wie is Tested Omega-3
Eigenlijk zou iedereen, jong of oud, sporter en niet sporter Tested Omega-3 moeten gebruiken. De honderden wetenschappelijk bewezen voordelen van Tested Omega-3 zijn eigenlijk te veel om op te noemen. 
 
Wat kost Tested Omega-3
Tested Omega-3 is verkrijgbaar in verpakking van 100 softgels en heeft een adviesverkoopprijs van slechts €6,90. Iedere verpakking gaat een maand mee. 
 
Hoe gebruik je Tested Omega-3
Neem 1-2 softgels Tested Omega-3 bij het ontbijt. Deze dosering kan verhoogd worden naar 1-2 softgels bij het avondeten indien gewenst. Het is vrijwel onmogelijk om “te veel” Omega-3 te gebruiken.
 
Goede combinaties met Tested Omega-3
Tested Omega-3 valt perfect te combineren met welk ander product dan ook. Eigenlijk zou iedereen, jong of oud, sporter en niet sporter Tested Omega-3 moeten gebruiken. De honderden wetenschappelijk bewezen voordelen van Tested Omega-3 zijn eigenlijk te veel om op te noemen.  
 
Veel gestelde vragen
 
V) Bevat Tested Omega-3 doping of hormonen?
A) Absoluut niet. Tested Omega-3 is 100% hormoon en doping vrij en wordt getest op elke vorm van verontreiniging. Je kunt Tested Omega-3 dus probleemloos gebruiken als je gecontroleerd word.
 
V) Welke resultaten kan ik verwachten van Tested Omega-3?
A) Dat is lastig te zeggen omdat Tested Omega-3 zo enorm veel voordelen heeft voor vrijwel ieder mens. Tested Omega-3 is waarschijnlijk het beste en gezondste dat je voor je lichaam kan doen!
 
V) Wat is het verschil tussen Tested Omega-3 en Tested Omega-3-6-9?
A) Tested Omega-3-6-9 bevat naast een ruime dosering Omega-3 vetzuren ook de essentiële vetten Omega 6 en 9. Tested Omega3-6-9 is dus een completer product.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code