Top

Afslanken

De best verkochte afslankproducten van sportvoedingweb!
Je kunt met de afslankproducten van sportvoedingweb veel sneller meer vet verliezen! 

Er is keuze uit een groot assortiment afslankproducten van uitsluitend internationale A-merken.

Hieronder vindt je een selectie van onze meest verkochte afslankproducten. Producten waar wij voor de volle 100% achter staan. Wij leveren alle afslankproducten altijd uit voorraad. Bij elk product staat een duidelijke gebruiksaanwijzing (ook op de verpakking).

Maar let wel op! Afslanken en vetverliezen zal uitsluitend plaatsvinden met een gezonde en gevarieerde voeding inname en een (veel) hogere fysieke inspanning. Kijk ook eens op onze informatie pagina's.
 
loading
close


close
min: max:
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey van Hype Nutrition is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Nr.1 Whey bevat weinig vet, lactose en cholesterol. Whey ishet meest waardevolle supplementen voor bodybuilders, fitnessers en mensen die willen afvallen.
€ 19,95
€ 14,30
Tone Fatburner - FitMiss (tijdelijk niet leverbaar)
Tone Fatburner - FitMiss
Tone de fatburnernvan FitMiss is alles wat je nodig hebt om van je lichaam een slanke, vetverbrandende machine te maken! De actieve ingrediënten in FitMiss Tone helpen je vet snel te verbranden en je stofwisseling te verhogen.
€ 27,95
€ 19,95
Nr.1 Whey - Hype Nutrition 450 gram
Nr.1 Whey - Hype Nutrition 450 gram
Nr.1 Whey van Hype Nutrition is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Nr.1 Whey bevat weinig vet, lactose en cholesterol. Whey ishet meest waardevolle supplementen voor bodybuilders, fitnessers en mensen die willen afvallen.
€ 19,90
€ 14,25
Burner SF - Tested Nutrition - 120 tabletten (tijdelijk niet leverbaar)
Burner SF - Tested Nutrition - 120 tabletten
Burner SF van tested Nutrition is het perfecte product voor iedereen die gewicht wil verliezen, maar niet dat nerveuze gevoel wil dat vaak geassocieerd word met traditionele producten voor gewichtsverlies. Tested Burner SF bevat geen stimulerende middelen of energie verbeterende ingrediënten.
€ 21,90
€ 16,90
Pink Fit Easy - 21 dagen afval programma - Biotech (tijdelijk niet leverbaar)
Pink Fit Easy - 21 dagen afval programma - Biotech
Dit ultieme combinatie pakket van BioTechUSA - Pink Fit helpt je een dieet te volgen wat makkelijker, sneller en plezieriger, maar bovenal, succesvoller is! Compleet pakket om 21 dagen makkelijk af te vallen. Compleet met Neon-Pink shakebeker.
€ 49,95
€ 41,50
Burn pakket - Hype Nutrition
Burn pakket - Hype Nutrition
Dit Hype Nutrition Burn pakket bevat alles om snel en succesvol te starten met je dieet. De beste proteïne shake, een super sterke fatburner, perfecte shakebeker en een fitschema om snel te beginnen met sporten! En dat voor een hele scherpe prijs!
€ 67,95
€ 57,95
Thermo Detonator Fatburner - Grenade (tijdelijk niet leverbaar)
Thermo Detonator Fatburner - Grenade
Thermo Detonator van Grenade is beschreven als 's werelds sterkste fatburner' en is in een snel tempo één van de meest aanbevolen afslanksupplementen geworden. Grenade is een state of the art gewicht managementsysteem ontworpen om je stofwisseling te helpen.
€ 42,95
€ 34,90
Cleanse - FitMiss (tijdelijk niet leverbaar)
Cleanse - FitMiss
Cleanse van FitMiss helpt je overtollige afvalstoffen afvoeren die je gewicht negatief kunnen beïnvloeden. Fitmiss is het 'ladies only' merk van de Amerikaanse top supplementen producent MusclePharm.
€ 27,95
€ 25,95
Tyte - FitMiss
Tyte - FitMiss
Tyte van FitMiss is een combinatie van voedingsrijke extracten en antioxidanten. Tyte heeft een reinigende werking op het lichaam, je lichaam wordt met Tyte gestimuleerd afvalstoffen te verwijderen.
€ 19,50
€ 17,50
StrongGirl - Smart Weight Loss (tijdelijk niet leverbaar)
StrongGirl - Smart Weight Loss
StrongGirl Smart Weightloss is ontworpen met 100% hoogwaardige ingrediënten, waaronder een ingrediënt dat wetenschappelijk aangetoond is om jou gewicht te laten verliezen.
€ 39,90
€ 24,50
Balance Multi-Vitaminen en Tanktop AANBIEDING - FitMiss (tijdelijk niet leverbaar)
Balance Multi-Vitaminen en Tanktop AANBIEDING - FitMiss
FitMiss Balance Multi-Vitamin van Musclepharm Je bent fanatiek aan het sporten of bezig met een streng dieet? Balance is het uitgebanceerde totaal supplement dat je helpt je lichaam optimaal fit en in balans te houden. Alle ingrediënten zijn speciaal afgestemd voor dames.
€ 27,95
€ 24,95
Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram (tijdelijk niet leverbaar)
Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
Eiwitshake Matrix 5.0 van Syntrax is het perfecte eiwit product met de perfecte smaak en de perfecte prijs! Na jaren van de juiste formulering vinden, rekent Matrix 5.0 direct af met al de nadelen van grote verpakkingen. Het belangrijkste voordeel: het bevat geen van die goedkope, inferieure proteïne bronnen als calcium caseinaat.
€ 49,90
€ 46,90
Stacker3 - XPLC (tijdelijk niet leverbaar)
Stacker3 - XPLC
De Stacker-3 XPLC formule is dankzij de uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren, het combineert een grote dosis cafeïne met een optimale mix van vet metaboliserende ingrediënten. De Camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak.
€ 27,90
€ 24,50
Super HD Powder - Cellucor
Super HD Powder - Cellucor
Super HD Powder van Cellucor is een moderne, stimulerende thermogene fatburner. Het combineert krachtige energie met focus. Super HD staat bekend als ‘Feel-Good’ fatburner, dit omdat je je niet slechter gaat voelen tijdens het dieet en je snel je doelen weet te behalen.
€ 32,50
€ 29,50
Stacker 4 (tijdelijk niet leverbaar)
Stacker 4
Stacker 4 van NVE is een van de krachtigste afslankers ooit, een absolute topper! Stacker4 heeft een zeer uitgekiende samenstelling om je overtollige kilo's snel te verliezen. en tegelijkertijd krijg je een enorme energyboost, je word scherp en alert!
€ 27,90
€ 23,95
Black Burn Fatburner - Stacker2 (tijdelijk niet leverbaar)
Black Burn Fatburner - Stacker2
Black Burn is zonder twijfel de beste en meest effectieve fatburner van dit moment! Stacker2 NVE Pharmaceuticals, heeft in ruim tien jaar een ongekende know how opgebouwd en past deze toe in de formule van Black Burn
€ 39,90
€ 29,95
BioTech Ultra Loss Shake 500 gram
BioTech Ultra Loss Shake 500 gram
De Ultra Loss Shake van Biotech USA Pink Fit is speciaal ontwikkeld voor de behoefte en verlangens van de vrouw. Deze eiwit-shake van BioTech is ideaal als lekkere snack in je dieet. Als tussendoor snack heeft deze shake je een perfecte smaak en geeft een voldaan gevoel.
€ 27,90
€ 21,90
BioTech Multivitamin for woman 60 tabletten (tijdelijk niet leverbaar)
BioTech Multivitamin for woman 60 tabletten
Multivitamine speciaal voor de behoeftes van vrouwen samengesteld van het topmerk BiotechUSA.
€ 19,90
€ 18,90
BioTech Active Woman 60 tabletten (tijdelijk niet leverbaar)
BioTech Active Woman 60 tabletten
BioTech Active Woman bevat essentiële vitaminen en sporenelementen met de nadruk op haar, nagels en huid componenten. Active Woman is ideaal voor vrouwen die bewust met hun gezondheid omgaan en iedere keer het maximale uit hun dag willen halen.
€ 14,90
BioTech Fat Control Orange (tijdelijk niet leverbaar)
BioTech Fat Control Orange
BioTech Fat Control vult je maag wanneer je honger voelt tijdens een caloriearm dieet. Het bevat een hoog gehalte aan voedingsvezels zonder dat dit extra calorieën met zich mee brengt.
€ 17,95
€ 12,95