Top

All Day You May - Rich Piana - 5 percent nutrition

17% Korting
  • All Day You May - Rich Piana - 5 percent nutrition
  • All Day You May - Rich Piana - 5 percent nutrition
€ 41,95
34,95
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

All Day You May van 5% Nutrition Rich piana 

All Day You May. De naam zegt het al alles wat je nodig hebt in 1 product. Als je dit alles apart zou moeten kopen ben je een vermogen kwijt.
 
Supplementen zijn bedoeld om essentiële stoffen aan te vullen. All Day You is geboren vanuit Rich Piana's filosofie dat supplementen nooit in plaats van maaltijden genomen zouden moeten worden, maar aanvullend moeten zijn op het voedsel dat je eet. All Day You May is een van de meest dynamische producten op de huidige supplementen markt, speciaal samengesteld om je spieropbouw op vele manieren te ondersteunen.
 
Geef je lichaam de hele dag de voedings- en bouwstoffen die het nodig heeft: All Day You May.

Een 5% er doet alles wat nodig is om te garanderen dat zijn lichaam de gehele dag de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en weet dat je meer nodig hebt dan aminozuren om dag-in dag-uit  op top niveau te kunnen trainen. Het volledige lichaam moet klaar zijn voor de volgende slag in de gym. Blijf gezond, anabolisch en sterk met All Day You May!

All Day You May is bij Sportvoedingweb verkrijgbaar in 4 smaken.Gebruik
Mix 1 scoop met 350-400 ml water en nuttig dit tussen twee maaltijden, vlak voor de workout of na de workout. Een andere aanbevolen mogelijkheid is: 4 scoops mixen met 1 gallon (3,8 liter) water en gedurende de dag opdrinken.

Ingredienten overzicht:
 
Leucitine
 
Leucine is van de 3 multi vertakte aminozuren degene die de spier synthese echt aanvuurt. Leucine zet de spierbouw knop van je cellen in de AAN positie. Veel studies hebben aangetoond dat Leucine een van de beste componenten is om spieren mee op te bouwen. All Day You May bevat 5 gram Leucine per dosering.
 
L-Glutamine
 
L-glutamine is een amino zuur dat je nodig hebt voor spierherstel. Glutamine zorgt ervoor dat je lichaam in een stikstof-positieve toestand blijft, zodat je lichaam continu in spier-aanmaak modus staat. Het is ook de primaire energie bron voor je immuun-systeem. Tijdens intensieve trainingen verlies je veel glutamine, en het is belangrijk dit aan te vullen voor een optimaal herstel van de spieren. All Day You May bevat 2.5 gram glutamine per dosering. Glutamine is anti-katabolisch, en helpt bij spierbehoud tijdens een dieet.
 
HICA
 
Metabolieten blijven achter nadat stoffen zijn afgebroken. Omdat ze al door het afbraakproces zijn geweest kunnen ze zeer snel door je lichaam worden benut. HICA is de metaboliet van Leucine, dat het signaal aan je lichaam geeft om spieren op te bouwen.
 
N-ACETYL CYSTEINE (NAC)
 
NAC is een van de krachtigste lever-ondersteunende ingredienten op de markt. Bodbybuilders kunnen hun lever zwaar belasten. Dit komt door een grotere hoeveelheid proteine, samen met het nemen van supplementen, die allemaal door de lever gefilterd worden. N-Acetyl Cysteine wordt gebruikt om het glutathione niveau te herstellen, een van de belangrijkste anti-oxydanten in het lichaam. NAC zorgt ervoor dat levercellen zich beter kunnen beschermen tegen voortdurende beschadiging. Een gezonde lever is cruciaal om een bodybuilder lifestyle vol te kunnen houden.
 
CREATINOL-0-PHOSPHATE (COL)
 
COP is een state of the art ingredient. Als je spieren worden gestressed door training met gewichten, start je lichaam bepaalde processen die de spier-activiteit beperken om zo verdere spierbeschadiging te voorkomen. Dit proces begint als je lichaam een daling in PH waardes en een toename van melkzuur waarneemt. COP is een buffer die een PH-daling voorkomt, zodat je je spieren kunt trainen voorbij de normale trainings-inspanning. COP werkt goed samen met Beta Alanine. Het functioneert als een intra-cellulaire buffer, die helpt om melkzuur af te breken, en zo voorkomt dat de trainings prestatie beperkt worden.
 
BETA ALANINE
 
Laten we het eenvoudig houden: als je traint, bouwen je spieren waterstof ionen op. Deze maken melkzuur. Melkzuur verlaagt je PH waarde. Dit zorgt ervoor dat je spieren het opgeven. Beta ALanine verandert in Carnosine. Dit wordt opgeslagen in je cellen. Als de PH lager wordt, wordt Carnosine vrijgegeven. Carnosine is een zuur buffer and buffert melkzuur, waardoor een PH-verlaging wordt voorkomen. Het voorkomen van PH verlaging middels Beta Alanine stelt je in staat om spieren langer te trainen.
 
D-GLUCOSAMINE SULFATE & METHYLSULFONYLMETHANE (MSM)
 
Als je op de goede manier met gewichten traint, kan dit een grote belasting zijn voor je gewrichten. Vooral schouder, knie en elleboog gewrichten dienen in goede conditie te zijn om een intensieve training aan te kunnen. Een van de belangrijkste elementen van All Day You May zijn de gewrichts ondersteunende effecten. Herstel gaat niet alleen om spierherstel. D-Glucosamine Sulfaat en MSM zijn 2 van de meest effectieve gewrichts-herstellende ingredienten op de markt. MSM stimuleert het herstel van spier- en gewrichts weefsel. MSM biedt een rijke bron van zwavel, dat herstel en regeneratie van bindweefsel ondersteunt. D-Glucosamine Sulfaat helpt om kraakbeen afbraak te voorkomen.
 
MICRO-GEHYDRATEERD BOSBESSEN FRUIT POEDER
 
Een immuun systeem in top conditie en het terugdringen van vrije radicalen in het lichaam zijn belangrijke elementen voor optimaal herstel. Als vrije radicalen niet meteen geneutraliseerd worden, leidt dit tot weefselbeschadiging van cellen die met vrije radicalen in aanraking komen. Als ze niet bestreden worden lijden vrije radicalen tot weefselbeschadiding, vermoeidheid, zwellingen en pijn. Micro-gehydrateerd Bosbessen Fruit Poeder heeft een van de hoogste vermogens om vrije radicalen op te nemen.
 
L-CARNITINE L-TARTRATE
 
L-Carnitine gaat spierbeschadiging tegen die door trainen wordt veroorzaakt. Het is een potente vetverbrander dat energieniveaus doet toenemen. Het spaart glycogenen, bevordert de anabole hormoon respons en vermindert de produktie van melkzuur. L-Carnitine helpt je om afgetraind te blijven, harder te trainen, je spierbevorderende hormonen te doen toenemen, en je performance te verbeteren.
 
VITAMINE C
 
Vitamine C is een onderschat supplement. Iedere bodybuilder zou op dagelijkse basis vitamine C moeten nemen. Het is niet alleen goed tegen verkoudheid, het is ook een krachtige anti-oxydant en is noodzaakelijk voor groei en ontwikkeling van weefsels. Vitamine C is ook essentieel voor de reparatie van kraakbeen en botten. Daarnaast ondersteunt vitamine C een lagere ratio van cortisol versus testosteron. Dat betekent dus meer testosteron in je systeem!
 
B-12
 
Vitamine B-12 geeft een natuurlijke, stimulus-vrije energie gedurende de hele dag. Na trainingen kun je vermoeid en futloos raken. Stimulanten werken niet lang, en het is lastig om te herstellen van de dip die erna komt. Je kunt te afhankelijk worden hiervan, doordat je weer stimulanten neemt om de crash tegen te gaan, en dat is geen goede zaak. B-12 geeft je een constante, natuurlijke energie.
 
BROMELAINE
 
Stel je eens voor dat de proteine die je neemt, niet afgebroken zou worden. Een enorme verspilling van de eiwitten die je tot je neemt! Bromelaine is een mix van enzymen die proteine afbreken, zoals dat voorkomt in ananas. Het wordt ook gebruikt om zwellingen en ontstekingen door blessures te behandelen. De bromelaine in All Day You May geeft extra zekerheid dat je de noodzakelijke maatregelen neemt om eiwitten beter te verteren.
 
KOKOS WATER CONCENTRAAT
 
Als je niet zweet als een bodybuilder, train je waarschijnlijk niet hard genoeg of lang genoeg. Door transpiratie verliest je lichaam electroloyten, vooral sodium en potassium. Deze moeten aangevuld worden. Te weinig potassium kan kramp veroorzaken. Kokoswater concentraat is de sportdrank van de natuur, en een goede bron van electolyten. Kokoswater bevat een veelheid aan voedingsstoffen als vitaminen, mineralen, antioxydanten, aminozuren, enzymen, groeifactoren en andere phyto nutrienten.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code