Top

Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen van onze spieren. Aminozuren worden ook vaan BCAA's genoemd en leveren een belangrijk aandeel bij het neerzetten van goede prestaties en het winnen van (droge) spiermassa. Ook vergroten ze het uithoudingsvermogen, vertragen het verouderingsproces, mobiliseren vetten en zijn belangrijk voor de aanmaak van verschillende hormonen. Weet jij waarom je Aminozuur moet gebruiken tijdens je training? Lees het hier.
loading
close


close
min: max:
BCAA - Fitmiss
BCAA - Fitmiss
BCAA van Fitmiss is heerlijk om te drinken tijdens cardio-, loop- en fitnesstrainingen. Je herstelt sneller en kunt langer doorgaan.
€ 29,95
€ 21,95
Liquid Amino 1000 ml - Cherry (tijdelijk niet leverbaar)
 Liquid Amino 1000 ml - Cherry
Liquid Amino bestaat uit een extreem hoge dosis vloeibare aminozuren, boordevol BCAA's. Deze aminozuren helpen bij het herstellen van je spieren na het sporten. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, waar je spieren grotendeels uit bestaan. Heel belangrijk dus om genoeg van binnen te krijgen als sporter.
€ 22,99
€ 21,99
Fundapeptide V2.0 - Fundamentals
Fundapeptide V2.0 - Fundamentals
Fundapeptide™ is een nieuw en uniek eiwitconcentraat dat wordt gewonnen uit bloedplasma. Een groot pluspunt van Fundapeptide is de verhouding van de aminozuren. Deze komt overeen met die in het menselijk lichaam. 
€ 41,75
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey van Hype Nutrition is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Nr.1 Whey bevat weinig vet, lactose en cholesterol. Whey ishet meest waardevolle supplementen voor bodybuilders, fitnessers en mensen die willen afvallen.
€ 39,90
€ 35,50
Tested L-Carnitine
Tested L-Carnitine
Tested L-Carnitine
Carnitine is voor het transport van vetzuren naar de mitochondriën ('de energiefabriekjes') in de cel, onder andere de spieren. Het lichaam maakt carnitine aan uit de aminozuren lysine en methionine.
€ 23,90
€ 19,90
All Day You May - Rich Piana - 5 percent nutrition
All Day You May - Rich Piana - 5 percent nutrition
All Day You May van Rich Piana is één van de meest dynamische producten op de huidige supplementen markt, speciaal samengesteld om je spieropbouw op veel manieren te ondersteunen.
€ 41,95
€ 34,95
Tested HMB - Tested Nutrition - 120 capsules (tijdelijk niet leverbaar)
Tested HMB - Tested Nutrition - 120 capsules
HMB staat voor Beta-hydroxy-methylbutyrate, een stofwisselingsproduct wat ontstaat door de afbraak van het aminozuur Leucine. HMB gaat spierafbraak aanzienlijk tegen, wat betekent dat het lichaam minder tijd besteed aan spierherstel en meer tijd kan besteden aan het opbouwen van spiermassa.
€ 14,90
Stacker 2 - Liquid Amino
Stacker 2 - Liquid Amino
Aminozuren vormen de bouwstenen van je spieren. Voor krachtsporters zijn de juiste aminozuren dan ook onmisbaar. Ze zorgen voor spieropbouw en helpen bij het herstel na een zware inspanning. En soms kun je daar extra steun bij gebruiken. Daarom is er Stacker 2 Liquid Amino.
€ 27,95
€ 23,95
Recov Bipeptides (tijdelijk niet leverbaar)
Recov Bipeptides
Recov Bipeptides, waarschijnlijk het snelst geabsorbeerde proteïne supplement ter wereld. In volledig voorverteerde vorm uit serum albumine met alle 22 aminozuren.Het draagt bij aan je spiergroei, spierherstel en energieniveau.
€ 47,95