Top

BioTech Multivitamin for woman 60 tabletten

5% Korting
  • BioTech Multivitamin for woman 60 tabletten
  • BioTech Multivitamin for woman 60 tabletten
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 19,90
18,90
per Stuk
Verwachte levertijd: 1 dag

BiTech USA Multivitamin for Woman 
De BioTech multivitamines zijn speciaal voor de behoeftes van vrouwen samengesteld. Naast vitamines en mineralen bevat het een hoge dosis ijzer. Dit om deze stof aan te vullen na bijvoorbeeld de menstruatie en om vermoeidheid te voorkomenVoor versterking van je botten bevat het extra calcium en magnesium.


BioTech Multivitamin for Woman speciaal voor de actieve vrouw

 
12 vitamines
 9 mineralen
 19 antioxidanten
 Groene thee, Inositol
 Groenten en fruitblend
 2 tabletten per dag
 Maandverpakking

Multivitamin for Women van Biotech USA is een Multi vitaminen complex speciaal samengesteld voor de actieve vrouw, naast de 12 vitamines en 9 mineralen bevat de Multivitamin for Woman ook nog eens 19 antioxidanten en een extracten groente en fruit blend.

Ook bevat de Multivitamin for Women onder andere het mineraal Zink, wat je haren sterk houdt en belangrijk voor de hormoon huishouding is. Ook bevat het Vitamine A, wat een positieve invloed op je immuunsysteem heeft, en Vitamine C, wat helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit.

Zoals alle BiotechUSA producten zijn alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en volgens de strengste veiligheidseisen geproduceerd.

Elke verpakking Multivitamin for Women bevat 60 tabletten. Dagelijks wordt een gebruik van 2 tabletten aangeraden. Ideale momenten om de tabletten in te nemen zijn met je ontbijt en met je avondeten. Neem de tabletten altijd met voldoende water in.Inhoud: 60 tabletten.

Gebruik: Neem dagelijks twee tabletten, bij voorkeur tijdens een maaltijd.
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Monique C. (24-01-2017) rating 5 Goed en niet duur, vergelijk maar op internet!

Conny S. (24-01-2017) rating 5 Gewoon een goede multi. Ik voel me erg goed met deze tabletten. Niet heel goedkoop, maar je weet tenimste zeker dat je goede kwaliteit koopt met Biotech

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over