Top

Black Burn Fatburner - Stacker2

25% Korting
  • Black Burn Fatburner - Stacker2
  • Black Burn Fatburner - Stacker2
  • Black Burn Fatburner - Stacker2
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 39,90
29,95
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Vetverbranders van Stacker2 kopen, bestel nu voordelig en snel op sportvoedingweb.nl

Al onze Stackers zijn ephedra-vrij!

 

Black Burn is zonder twijfel de beste en meest effectieve fatburner van dit moment

NU € 27,95 per stuk bij 2 stuks of meer! Vul 2 in bij 'aantal' en de prijs word automatisch berekend (TIP: bestel samen met je vrienden!)

 
Black Burn voor bodybuilding:
  • Extreme verhoging van de stofwisseling.
  • Geeft energie, onderdrukt honger.
  • Verlaagt je vetpercentage sneller dan ooit.
  • Toon keiharde buikspieren 

Het maken van de meest krachtige vetverbrander ooit lijkt makkelijker dan het is. Het gaat niet zo zeer om de ingredienten die in iedere capsule zitten, het gaat vooral om de kwaliteit van de extracten (de hoeveelheid werkzame alkaloiden) in samenwerking met het toedienen van de juiste verhouding per ingredient. 

Waar andere fabrikanten een formule op papier ontwikkelen gaat Stacker2 met Black Burn vele stappen verder. Kosten noch moeite worden bespaard om extracten te fabriceren met soms drie tot viermaal hogere doseringen van de werkzame alkaloide per gram. Wanneer een formule eenmaal ontwikkeld is wordt het uitgebreid getest op zowel het gedeelte dat je voelt (de energieboost, het onderdrukken van de honger), als het uiteindelijke doel van het product: het stimuleren van de vetverbranding. 

 

Het onderzoek naar 's werelds sterkste fatburner!

De onderzoeksopzet van Black Burn
 
In totaal heeft NVE Pharmaceuticals de maker van Stacker2  Black Burn, 3 studies gewijd aan Black Burn. De eerste twee studies zijn gebruikt om de formule stapje voor stapje te optimaliseren. De derde studie is waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal.

Wie deden er mee aan dit onderzoek?

Vijftien mannen, allen fanatieke krachtsporters, in de leeftijd van 19 jaar (de jongste) tot 42 jaar (de oudste).
 
Alle proefpersonen kwamen uit een bulkperiode en wilden met de start van het seizoen in zicht droger worden en vet verbranden. Vijf proefpersonen hebben 40 dagen Black Burn gebruikt door driemaal daags twee capsules te slikken. Dit werd gecombineerd met een normaal eetpatroon en een voor bodybuilders normaal trainingspatroon. Enkel suppletie van maximaal 100 gram proteine (door middel van 100% Whey shakes) werd toegestaan. Het tweede deel van de groep had een zelfde voedingspatroon en trainingspatroon, maar nam een fatburner van een ander merk. Het derde deel gebruikte geen vetverbrander. Het onderzoek werd begeleid door een team bestaande uit twee artsen, een dietist en een personal trainer. 

De onderzoeksresultaten van Black Burn
 
Cijfers zeggen meer dan duizend woorden, daarom kun je onder deze alinea lezen welke resultaten iedere groep behaalde. Let op: de BMI blijft overal relatief hoog. Dit komt doordat body builders extreem veel spiermassa hebben. Het vetpercentage zegt daardoor meer dan de BMI.

 

Group 1 (5 pers)

Group 2 (5 pers)

Group 3 (5 pers)

 

40 days Black Burn

40 days Fatburner

40 days without supps

 

 

 

 

Start - Weight

208 lbs (1,85) 3,4225

212 lbs (1,82) 3,3124

207 lbs (1,87) 3,4969

Start - BMI (average)

27,6

29,0

26,8

Start - Perc. Fat (average)

18%

19%

18%

 

 

 

 

End - Weight

183 lbs

193 lbs

199 lbs

End - BMI (average)

24,2

26,4

25,8

End - Perc. Fat (average)

7%

11%

15%

 

 

 

 

Average weight loss

25 lbs

19 lbs

8 lbs

 
 
Het grote verschil tussen BlackBurn en andere vetverbranders
 
Zoals eerder gezegd ligt de kracht van een effectieve vetverbrander in de kwaliteit van de extracten en het maken van een samenstlling waarin de verhouding tussen ingredienten optimaal is. Stacker2 NVE Pharmaceuticals, heeft in ruim tien jaar een ongekende know how opgebouwd en past deze toe in de formule van Black Burn.
 
Als voorbeeld nemen we een relatief eenvoudig ingredient als cafeine. Door 150 mg cafeine zesmaal daags te slikken, kun je de vetverbranding met 30% verhogen. Maar vul je dit aan met  300 mg EGCG (uit groene thee) en een fractie aan vitamine B12, dan geef je de vetverbranding een extra push en wordt er 45% effectiever en sneller vet verbrand. Om te illusteren wat dit concreet betekent moet je denken aan een extra vetverbranding van 240 kCal per dag, oftwel een extra kilo vetverlies per maand. Let op: dit is puur een extra vetverbranding door ingredienten op de juiste manier te gebruiken. Het vetverlies per maand kan met Black Burn richting de 8 kg gaan. 
 
Wil jij eindelijk die laatste overbodige kilo's kwijt en superdroog en afgetraind er uitzien, kies dan de sterkste en meest effectieve vetverbrander van dit moment: Black Burn. 
 
Gebruiksaanwijzing:
Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules Black Burn, dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten. Neem maximaal 6 capsules per dag. 
 
Waarschuwing
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden. 
 
Samenstelling (per 2 capsules):
 
Black PEA  400 mg  
Acacia Rigidula P.E. (plant) (B-Phenylethylamine, 3,5-Dimethoxyltyramine, 4-Methyl-2-Pyridinamine, 2-Cyclohexylethylamine,  4-Hydroxy-Phenethylamine, Tyramine, Hordenine), Camelia Sinensis (containing 80% Polyphenols, 60% EGC, DL-C, EGCG, EC, OCG, ECG) (from leaves), White Willow Bark (Salix Alba, 25% Salacin), Vitamin B6 (2.4 mg) (as Pyridoxine Hydrochloride),
 
Vitamin B12 (7.2 mcg) (as Cyanocobalamin)
 
Black XTR-B  370 mg   
Grape Seed Extract (80% of Proanthocyanidins), Cactus Extract (12:1), Guarana (Seeds), Capsicum Annuum (Fruit), Ginseng (Root), Cissus Quadrangularis Extract (Seeds)   
Caffeine Anhydrous  300 mg

Al onze Stackers zijn ephedra-vrij!


1 of meer € 29,95 per stuk
2 of meer € 27,95 per stuk


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

John (02-03-2017) rating 5 Burn, Burn, Burn

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code