Top

Burn pakket - Hype Nutrition

15% Korting
  • Burn pakket - Hype Nutrition
  • Burn pakket - Hype Nutrition
  • Burn pakket - Hype Nutrition
  • Burn pakket - Hype Nutrition
rating 5
(4.7 / 6 Reviews)
€ 67,95
57,95
per pakket

Hype Nutrition Burn pakket

Start nu met fit worden en afvallen! 
Dit Hype Nutrition Burn pakket bevat alles om snel en succesvol te starten met je dieet. De beste proteïne shake, een super sterke fatburner, perfecte shakebeker en een fitschema om snel te beginnen met sporten!


Lose weight now!


Vervang één maaltijd per dag voor een eiwit maaltijdshake Hype Nr.1 Whey en neem 2 maal per dag na elke gewone maaltijd een fatburner capsule. Volg het bijgeleverde fitschema en val 4 weken snel en moeiteloos af. De Hype Fatburner bevat 90 capsules dus je hebt voor 6 weken genoeg.


Hype Nr.1 Whey

Hype Nutrition Nr.1 Whey proteïne eiwitpoeder is een pure en rijke bron van essentiële aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Als je Nr.1 Whey als maaltijd vervanger gebruikt geeft deze perfect smakende proteïne je snel een verzadigd en vol gevoel. Mix 2 maatscheppen Nr.1 Whey eiwitpoeder met 300 cc. water of magere melk en krijg zo een heerlijke shake.


Nr.1 Whey bevat weinig tot geen vet, lactose en cholesterol. Whey staat bekend als een van de meest waardevolle supplementen voor duur- en kracht-sporters, voor fitness liefhebbers en voor mensen die willen afvallen.


Nr. 1 Whey staat centraal in het aanmaken, groeien en aansterken van de spieren en is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken; Vanille, Aardbei, Banaan en Cocos.


Hype Nutrition Fatburner

Hype Fatburner zorgt voor een geweldige energie boost en een veel hogere stofwisseling. Dit is absoluut de beste fatburner van het moment!

Hoe meer energie je hebt, des te actiever je bent en hoe meer calorieën je dus verbrandt. De energie die Hype Fat Burner geeft zorgt er voor dat je veel energieker bent en je veel sterker voelt om de uitdaging aan te gaan (zonder dat je er zenuwachtig van wordt).

De motivatie om te gaan sporten neemt veel meer toe en de verleiding om slecht te eten verdwijnt door de uitgekiende ingrediënten zoals Bitter Orange, Groene thee en Cafeïne. Hype heeft de perfecte combinatie gevonden om van jouw lichaam een slanke, vetverbrandende machine te maken!


Hype Fatburner geeft je zoveel energie dat je alles aankan!

Of je nu voor het eerst van dat overtollige vet af wilt of dat al veel langer probeert. Fat Burner werkt bij iedereen, jong en oud, altijd!

Het helpt:

  • Je eetlust te onderdrukken
  • Probleemgebieden aan te pakken
  • Overtollig vet te verbranden
  • Onderhuidsvocht te verdrijven
  • De power te krijgen om in vorm te komen


De actieve bestanddelen van Hype Fat Burner zijn:

Citrus Aurantium 300 mg.

L-Tyrosine 100 mg.

Caffeïne 200 mg.

Groene Thee Extract (90 % polyfenols) 100 mg.

Vitamine B1 25 mg. (178% ADH*)

Vitamine B5 20 mg.(500% ADH*)

Guarana Poeder 10 mg.

Bioperine 5 mg.

Vitamine B12 200 mcg. (2000% ADH*)

Biotine 100 mcg. (117% ADH*)

Chromium 100 mcg.

Capsaisin extract 120 mcg.

*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)

Inhoud: 90 capsules

Ingrediënten: vitaminen, mineralen en kruiden

Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoon, schildklier, nier- of prostaat problemen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of geven van borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Een extreem hoge dosis (boven de 1000mg.) cafeïne is niet zonder risico voor de gezondheid.Reviews (6)
rating 5 (4.7 / 6 Reviews)

rating 4 Deze shake is tenminste goed van smaak. Ben tvreden

rating 4 Super sterke burner met lekker veel caffeine, de shake smaakt ook lekker.

rating 5 Niet alleen voor vrouwen, maar het werkt ook bij mij!
5 kg. in 2 maanden. X

rating 5 Top dit! Val snel af en voel mij krachtig.

rating 5 Zo blij! Alle 15 oefeningen doe ik nu elke week 2 keer in de sportschool. Ik voel me echt beter!!! Afvallen is nog moeilijk, maar ik geloof echt dat het me nu gaat lukken ♥♥♥

rating 5 Zo blij met dit pakket! Het heeft me echt over de streep getrokken om te beginnen. Ik ben nu halverwege en al ruim1 kilo kwijt. Bedankt!!!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code