Top

Fitness

Onderstaande producten zijn zeer geschikt  voor fitness en cardio.
loading
close


close
min: max:
Cleanse - FitMiss
Cleanse - FitMiss
Cleanse van FitMiss helpt je overtollige afvalstoffen afvoeren die je gewicht negatief kunnen beïnvloeden. Fitmiss is het 'ladies only' merk van de Amerikaanse top supplementen producent MusclePharm.
€ 27,95
€ 25,95
Creatine HCL - Tested Nutrition
Creatine HCL - Tested Nutrition
Wil jij de best werkende creatine die je snel en gemakkelijk in kunt nemen? Geen zin meer in een oplaadfase, grote hoeveelheden, vele capsules, misselijkheid en buikpijn? Wil jij het beste van het beste en neem je met niets minder genoegen? Zoek niet verder en kies voor Tested Creatine HCL, the next step in creatine evolution!
€ 21,90
€ 16,90
BCAA - Fitmiss
BCAA - Fitmiss
BCAA van Fitmiss is heerlijk om te drinken tijdens cardio-, loop- en fitnesstrainingen. Je herstelt sneller en kunt langer doorgaan.
€ 29,95
€ 21,95
C-1000 Vitamine - Tested Nutrition
C-1000 Vitamine - Tested Nutrition
Tested Nutrition Vitamine C-1000 tabletten bevatten 1000mg Vitamine C per tablet. Extra Vitamine C heeft veel voordelen en speelt een belangrijke rol in de bescherming van je lichaam tegen vrije radicalen en kan het afweersysteem versterken.
€ 9,50
€ 8,75
StrongGirl Nutrition - Pre Workout
StrongGirl Nutrition - Pre Workout
Wil jij een intense pre-workout die je door de zwaarste trainingen trekt?! Met key ingrediënten speciaal voor de specifieke doelen die voor jou als vrouw zo belangrijk zijn? Stronggirl is de Super Pre-Workout voor vrouwen.
€ 34,90
€ 28,90
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey - Hype Nutrition
Nr.1 Whey van Hype Nutrition is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Nr.1 Whey bevat weinig vet, lactose en cholesterol. Whey ishet meest waardevolle supplementen voor bodybuilders, fitnessers en mensen die willen afvallen.
€ 39,90
€ 35,50
24/7 BURN - BPI Sports - 90 capsules
24/7 BURN - BPI Sports - 90 capsules
24/7 Burn van BPI Sports bestaat uit een combinatie van verschillende kruiden- en fruitextracten. 24/7 Burn is ontwikkeld voor sporters die toewerken naar een wedstrijd of het zomerseizoen. 24/7 Burn is vrij van stimulanten en geschikt voor zowel mannen als vrouwen
€ 27,90
€ 21,90
Burner SF - Tested Nutrition - 120 tabletten
Burner SF - Tested Nutrition - 120 tabletten
Burner SF van tested Nutrition is het perfecte product voor iedereen die gewicht wil verliezen, maar niet dat nerveuze gevoel wil dat vaak geassocieerd word met traditionele producten voor gewichtsverlies. Tested Burner SF bevat geen stimulerende middelen of energie verbeterende ingrediënten.
€ 21,90
€ 16,90
Omega 3-6-9 - MDY - 90 capsules (tijdelijk niet leverbaar)
Omega 3-6-9 - MDY - 90 capsules
Omega 3-6-9 van MDY bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren, afkomstig uit lijnzaad-, borage- en visolie. Het lichaam heeft ze nodig voor tal van functies.
€ 16,99
€ 15,99
Glucosamine - MDY - 60 capsules
Glucosamine - MDY - 60 capsules
Glucosamine Plus van MDY is een belangrijke formule met onder andere extra verrijking van 3 verschillende soorten Glucosamine namelijk Glucosamine Sulfaat, Glucosamine HCL en N-Acetyl D-Glucosamine.
€ 13,50
Warrior Juice - Scitec Nutrition
Warrior Juice - Scitec Nutrition
Warrior Juice uit de Muscle Army Series van Scitec Nutrition is een 50-50 fusie van hoogwaardige melk eiwitten en extra vrije keten aminozuren met meer dan 100% ADH Vitamine C per dosering toegevoegd.
€ 32,50
€ 30,95
SmartShake shakebeker
SmartShake shakebeker
De originele SmartShake Slim Shakers zijn er in frisse neon kleuren. Deze SmartShakers bevatten 3 (bewaar) compartimenten en zijn zeer duurzaam. 100% lekvrij, BPA vrij, Vriezer- en  Afwasmachine bestendig. 400ml shaker inhoud en 200ml opslag voor je poeders of pillen.
€ 12,95
€ 9,25
Whey Blast - Scitec Nutrition
Whey Blast - Scitec Nutrition
€ 29,95
€ 26,95
PeptiPlus - ProNrg - 760 gram
PeptiPlus - ProNrg - 760 gram
PeptiPlus van ProNrg Is een nieuwe generatie sportdrank voor maximale prestaties en super snel herstel.  Het bestaat uit een uitgebalanceerde mix van een plantaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, oftewel geknipte eiwitten, wordt makkelijker en sneller door het lichaam opgenomen.
€ 42,50
€ 37,95
Fire Raid - Scitec Nutrition
Fire Raid - Scitec Nutrition
Fire Raid uit de Muscle Army Series van Scitec Nutrition is een stimulerend fatburner complex van Cafeïne en verschillende populaire plantenextracten zoals Citrus Aurantium (bron van Synephrine), groene thee extract en aminozuren.
€ 26,50
€ 24,50
Tone Fatburner - FitMiss
Tone Fatburner - FitMiss
Tone de fatburnernvan FitMiss is alles wat je nodig hebt om van je lichaam een slanke, vetverbrandende machine te maken! De actieve ingrediënten in FitMiss Tone helpen je vet snel te verbranden en je stofwisseling te verhogen.
€ 27,95
€ 19,95
PeptiPlus - 10 x 38 gram - ProNrg
PeptiPlus - 10 x 38 gram - ProNrg
PeptiPlus van ProNrg is een nieuwe generatie sportdrank voor maximale prestaties en super snel herstel. PeptiPlus bestaat uit een uitgebalanceerde mix van een plantaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, oftewel geknipte eiwitten, wordt makkelijker en sneller door het lichaam opgenomen.
€ 28,50
€ 26,50
Smartshake Slim - Lady's size
Smartshake Slim - Lady's size
De originele SmartShake Slim Shakers in 8 frisse kleuren. Deze SmartShakers bevatten 2 (bewaar)compartimenten en zijn zeer duurzaam, 100% lekvrij, BPA vrij, Vriezer-  Afwasmachine bestendig. Smalle uitvoering speciaal gemaakt voor dames handen.
€ 11,00
€ 8,00
Recov Bipeptides (tijdelijk niet leverbaar)
Recov Bipeptides
Recov Bipeptides, waarschijnlijk het snelst geabsorbeerde proteïne supplement ter wereld. In volledig voorverteerde vorm uit serum albumine met alle 22 aminozuren.Het draagt bij aan je spiergroei, spierherstel en energieniveau.
€ 47,95
Hype Nutrition Shakebeker
Hype Nutrition Shakebeker
Met de nieuwe shakebeker van Hype Nutrition maak je in een handomdraai de lekkerste shakes. Deze unieke shaker bevat een speciale zeef waarmee je in slechts een paar seconden, een heerlijke shake kunt maken.
€ 4,95