Top

Super HD Powder - Cellucor

Nieuw 9% Korting
  • Super HD Powder - Cellucor
€ 32,50
29,50
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Super HD - Cellucor

Prijzenkast: ‘Fat Burning Supplement of the Year Award’ & ‘Best Product Innovation’ 
 
Als je opzoek bent naar een traditionele, standaard fat-burner kun je Super HD laten liggen. Super HD van Cellucor is de meest moderne, stimulerende thermogene fatburner op de markt.

Super HD Powder combineert krachtige energie met focus. Super HD staat bekend als ‘Feel-Good’ fatburner, dit omdat je je niet slechter gaat voelen tijdens het dieet en je snel je doelen weet te behalen.

See Yourself in High Definition

Super HD Powder bevat Rauwolfia en Amla Fruit, daarmee is de fatburner van Cellucor de meest intense en krachtige vetverbrandingsoven en energieblend op de huidige markt. Daarbij hebben de techneuten van Cellucor een nieuw ingrediënt gebruikt: IFAS503 ™. Dit ingrediënt vermindert de vetopslag en helpt de eetlust te remmen, waardoor het makkelijker is om van al het zoets af te blijven.
 
The proof is in the mirror. High-def results are closer than they appear. 
 
Toen Super HD in 2012 werd gelanceerd liet het de supplementenmarkt ontploffen; overweldigende positieve feedback, prachtige reacties, positieve beoordeling, talloze succesverhalen en zelfs enkele Big-Time awards. In 2012 won Super HD de prijs ‘Fat Burning Supplement of the Year Award’ en later ontvingen de makers van Cellucor de prestigieuze prijs voor ‘Best Product Innovation’.

Aanbevolen gebruik:  mix 1 scoop met 200 ml water. Neem als voedingssupplement 1 dosering per dag, bij voorkeur 's ochtends.

The best you can get! Cellucor SuperHD Powder! Buy Now!

VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS - VEILIG EN SCHERP GEPRIJSD


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over