Top

Crea-Ten - Rich Piana - 5 percent nutrition

  • Crea-Ten - Rich Piana - 5 percent nutrition
  • Crea-Ten - Rich Piana - 5 percent nutrition
36,95
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Crea-Ten - Rich Piana - 5 percent nutrition

- Geavanceerde 10-in-1 creatine formule!
- Energie - Kracht - Spiermassa.
- Oplaadfase is niet nodig. 
- Geen blaas- of maagklachten
- Geen overbodige calorieën - Alleen resultaten.

Creatine is, qua effectieve werking, het meest bewezen product in de supplementen markt. Creatine wordt al jaren gebruikt. Met de technologie van vandaag de dag, is het een kwestie van welk creatines en de combinatie er van het beste resultaat leveren.
 
Crea-Ten bevat maar liefst 10 van de beste soorten creatines op de markt. Ook zijn er transporteurs toegevoegd om de opname van de creatines in jouw spieren te versnellen. Hold on - dat is niet alles! Crea-Ten bevat ook 8 toegevoegde voedingsstoffen waarvan bewezen is dat deze de levering naar en absorptie in de spieren verhogen.


Rich Piana's filosofie is dat als je het doet, je het ook goed moet doen. Deze creatine zorgt voor een optimale opname in het lichaam, zonder ongewenste neveneffecten.
 
10 verschillende soorten creatine betekent dat je nu 10 wegen of paden hebt om creatine binnen te krijgen in jouw spieren. Waarom zou je er 1 nemen als je er met Crea-Ten ook 10 kunt hebben!!!
 
Resultaten die sporters met dit product kunnen behalen zijn: een verhoogde cellulaire energie, meer kracht (ook tijdens de workout), meer spiermassa, verhoogde cel hydratatie en een natuurlijk groter celvolume – de pomp!

Gebruik
Mix 1 keer per dag 1 scoop met je favoriete drinken, doe dit direct na de training. Op dagen dat je niet traint kan je Crea-Ten op elk moment van de dag nuttigen (let op maximaal 1 scoop). Je kan Crea-Ten ook mixen met Kill-It en All Day You May van 5 percent nutrition.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code