Top

Creatine HCL - Tested Nutrition

23% Korting
  • Creatine HCL - Tested Nutrition
rating 5
(4.7 / 3 Reviews)
€ 21,90
16,90
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Tested Creatine HCL - Tested Nutrition 120 capsules

Wil jij de best werkende creatine die je snel en gemakkelijk in kunt nemen? Geen zin meer in een oplaadfase, grote hoeveelheden, vele capsules, misselijkheid en buikpijn? Wil jij het beste van het beste en neem je met niets minder genoegen? Zoek niet verder en kies voor de beste creatine verkrijgbaar, Tested Creatine HCL, the next step in creatine evolution!
 
Tested Creatine HCL werkt en het werkt snel! Bijna al onze testpersonen gaven al bij de eerste dosering aan een verschil te merken in uithoudingsvermogen, kracht en herstel. Met Tested Creatine HCL ga je harder trainen, kun je zwaarder tillen, pak je meer herhalingen, herstel je sneller en bouw je in een record tempo droge spiermassa. Tested Creatine HCL is 100% veilig in gebruik en kan het gehele jaar door gebruikt worden.
 
Waarom is Tested Creatine HCL zo goed?
Tested Creatine HCL bevat pure geconcentreerde creatine hydrochloride (dus geen Monohydraat!) en is ontworpen voor serieuze sporters die alleen het beste van het beste willen gebruiken. Andere creatines hebben een oplaadfase nodig voordat zij effect hebben in het menselijke lichaam en kunnen niet het hele jaar door gebruikt worden. Tested Creatine HCL heeft geen oplaadfase nodig en kan gerust het hele jaar door gebruikt worden.

Doordat Tested Creatine HCL zeer goed door het lichaam wordt opgenomen en het product ultra geconcentreerd is heeft men slechts 1 capsule nodig per 50 kilogram lichaamsgewicht. Een dosering Tested Creatine HCL staat gelijk aan wel 5-10 gram creatine monohydrate. Tested Creatine HCL zorgt niet voor vervelende bijwerkingen die andere creatines wel met zich meebrengen zoals het vasthouden van water, een opgeblazen gevoel, misselijkheid en darmproblemen.
 
Tested Creatine HCL lost in vergelijking met andere creatines ontzettend goed op in water. Dit is belangrijk om te weten want creatine kan pas zijn werking doen in het menselijke lichaam in opgeloste vorm. Creatine monohydrate heeft een oplosbaarheid in water van 0,015g/ml. Tested Creatine HCL heeft een oplosbaarheid van 0,888g/ml. Tested Creatine HCL lost 59 maal beter op in water dan gewone creatine monohydrate. Het menselijke lichaam bestaat voor een groot deel uit water en de oplosbaarheid van een product in water is dan ook van essentieel belang voor de opname van het product door het lichaam.
 
Tested Creatine HCL is concreet gezegd gewoon de beste creatine verkrijgbaar!
 
Voordelen van Tested Creatine HCL:
-Ontzettend sterk effect bij een zeer lage dosering
-Concreet gezegd de beste creatine verkrijgbaar
-Makkelijk te doseren en in te nemen
-Zeer goede oplosbaarheid in water
-59x sterker dan gewone Creatine
-Sneller herstel na een training
-Meer uithoudingsvermogen
-Slechts 2 capsules per dag
-Extreem geconcentreerd
-Geen opgeblazen gevoel
-Geen vocht vasthouden
-Enorme krachttoename
-1-3 Maand verpakking
-Meer spiermassa
-Geen oplaadfase
-Zeer voordelig
-Doping Vrij
 
De ingrediënten van Tested Creatine HCL:
Tested Creatine HCL bevat maar liefst 750mg pure creatine hydrochloride per capsule.
 
Voor wie is Tested Creatine HCL geschikt?
Tested Creatine HCL is geschikt voor elke serieuze sporter die maximale resultaten wil behalen. Of je nu actief bent in de sportschool of op het voetbalveld, in het zwembad of op de fiets, Tested Creatine HCL geeft alle sporters op een gezonde en veilige manier meer kracht, uithoudingsvermogen en een sneller herstel. Tested Creatine HCL is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
 
Hoe Tested Creatine HCL te gebruiken:
Een dosering Tested Creatine HCL is afhankelijk van je lichaamsgewicht. Neem 1 capsule Tested Creatine HCL per 40 kilogram lichaamsgewicht en rond af naar boven voor het maximale effect. Weeg je bijvoorbeeld 80 kilogram dan neem je slechts 2 capsules per dag.
 
Trainingsdagen: Neem 1 dosering Tested Creatine HCL voor de training.
Niet trainingsdagen: Neem 1 dosering Tested Creatine HCL bij het ontbijt.
 
Drink altijd voldoende water wanneer je een creatine product gebruikt, dit is essentieel voor de werking van het product.
 
Goede combinaties:
Tested Creatine HCL is perfect te combineren met de andere producten van Tested Nutrition.


 

 
Veel gestelde vragen
 
V) Bevat Tested Creatine HCL verboden middelen?
A) Nee, Tested Creatine HCL is 100% puur, getest en veilig voor gebruik.
 
V) Ik ben een geteste atleet, kan ik Tested Creatine HCL veilig gebruiken?
A) Ja, Tested Creatine HCL bevat geen stoffen die op de dopinglijst staan.
 
V) Ik heb in het verleden goede resultaten geboekt met een standaard creatine, waarom zou ik moeten overschakelen op Tested Creatine HCL?
A) Simpel, je resultaten met Tested Creatine HCL zullen velen malen beter zijn dan met welke andere creatine dan ook. Sneller, sterker, harder!
 
V) Is Tested Creatine HCL ook geschikt voor vrouwen?
A) Ja, Tested Creatine HCL kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt.
 
V) Ik ben een duursporter, heb ik ook baat bij Tested Creatine HCL?
A) Jazeker! Elke sporter heeft baat bij een creatine supplement, wie wil er nu niet meer kracht, meer uithoudingsvermogen en een sneller herstel? Met Tested Creatine HCL kies je voor de beste creatine verkrijgbaar en dus de beste resultaten die je met een creatine kunt behalen.
 
V) Hoe lang mag ik Tested Creatine HCL blijven gebruiken?
A) Zo lang als je zelf wilt! Tested Creatine HCL is 100% veilig in gebruik en kan het gehele jaar door gebruikt worden.


Reviews (3)
rating 5 (4.7 / 3 Reviews)

rating 5 lekker product, herstel veel sneller. makkelijk in te nemen en geen geklooi met water etc

rating 5 Deze Creatine HCL Tested Nutrition gaf me de boost en het herstel die ik nodig had bij en na mijn training, ik raad jullie deze zeker aan!

rating 4 Sinds een aantal weken maak ik gebruik van dit product en ik merk dat mijn spieren minder snel verzuren waardoor ik harder en intensiever kan trainen.
Hierdoor heb ik in korte tijd een aanzienlijke krachttoename gekregen.

Kortom een top-supplement!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code