Top

Creatine Powder - Optimum Nutrition

38% Korting
  • Creatine Powder - Optimum Nutrition
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
€ 15,95
9,95
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Creatine Powder - Optimum Nutrition
Creatine, gemicroniseerd en perfect opneembaar!
 
Micronized Creatine Powder van Optimum Nutrition verhoogt fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen voor meer kracht en spiergroei. Optimum Creatine bevat alleen gemicroniseerde kwaliteit. Deze creatine, is volledig smaakloos en lost direct op in elke vloeistof.

Optimum Nutrition is het meest verkochte merk sportvoeding supplementen ter wereld. Miljoenen en miljoenen klantenwereldwijd kunnen geen ongelijk hebben!!
 

Creapure is de meest pure kwaliteit Creatine Monohydraat
.
 
Creapure Creatine Optimum Nutrition gebruik:
 
Duursporters nemen de eerste 10 tot 12 dagen (oplaadfase) 2 maal 5 gram Creatine Powder in, verdeeld over de dag. Daarna nemen ze 1 maal per dag 5 gram in op een vast tijdstip (onderhoudsfase). Duursporters kunnen wat last hebben van krampgevoel in de benen omdat creatine vocht aantrekt in de spiercel.
 
Krachtsporters nemen in de oplaadfase (4 tot 6 dagen) 3 maal daags 5 gram Creatine Powder in, verdeeld over de dag. In de onderhoudsfase die hierop volgt is een dagelijkse dosering van 5 gram voldoende.
 
Een theelepel vol met creatine is 5 gram. Neem creatine ook op rustdagen en neem het elke dag op een vast tijdstip zodat er 24 uur tussen je innamen zit. Neem Creatine altijd op een lege maag en los je Creatine Powder op in 100 ml vruchtensap. Gebruik Creatine Powder 4 tot 6 weken, las dan een pauze in voor tenminste 6 weken.


Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Ton Teveld (14-02-2015) FullFullFullFullFull Gewoon goede Creatine, beter is er niet.

Stuur naar een vriend
@
@