Top

Fundapeptide V2.0 - Fundamentals

  • Fundapeptide V2.0 - Fundamentals
  • Fundapeptide V2.0 - Fundamentals
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
41,75
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Fundapeptide V2.0 van Fundamentals

Alle essentiële Aminozuren in de juiste verhouding

 

Aminozuren zijn een belangrijk structureel bestanddeel van de cellen in ons lichaam, waaronder spierweefsel. Het menselijk lichaam bestaat voor minstens twintig procent uit proteïnen. Proteïnen, ofwel eiwitten, spelen een belangrijke rol in bijna alle biologische processen. Aminozuren zijn de bouwstenen van deze proteïnen.

Aangezien een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel uit aminozuren bestaat nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam waar: Aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van groot belang. Aminozuren beïnvloeden de functies van organen, klieren, pezen of aders. Zij zijn essentieel bij wondgenezing en herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren) en tevens voor het tegengaan van de negatieve gevolgen die in samenhang met stofwisselingsstoornissen staan.

Niet alle aminozuur supplementen hebben een even goede kwaliteit. Het is van belang dat een preparaat niet alleen voldoende essentiële aminozuren bevat, maar ook in de goede onderlinge verhoudingen.

 

Uniek Eiwitconcentraat uit serum albumine

 

Fundapeptide™ is een nieuw, uniek en revolutionair eiwitconcentraat dat wordt gewonnen uit serum albumine (bloedplasma).

Fundapeptidebevat alle 20 proteïnogene aminozuren, die ook bekend staan als standaard aminozuren. Ze zijn in drie groepen in te delen: essentiële, semi-essentiële en niet-essentiële aminozuren. Een groot pluspunt van Fundapeptide is de verhouding van deze aminozuren. Deze komen bijna één op één overeen met die van het menselijk lichaam. Hierdoor kunnen deze aminozuren na inname optimaal worden opgenomen èn benut in het lichaam.

 

Biologisch goed opneembaar ijzer

 

Een tweede effect van dit geavanceerde product komt van het biologisch goed opneembare ijzer. Omdat dit ijzer je natuurlijke energie in het lichaam activeert voel je je krachtig en energiek.

 

Voordelen Fundapeptide™

 

De hoogwaardige eiwitten in Fundapeptide™ stimuleren de groei van de spiermassa. Daarnaast zorgen ze voor het herstel van spierweefsel na intensieve sportbeoefening. Organisch ijzer is goed voor een normaal zuurstoftransport in het lichaam.


Het draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en ondersteunt ook de afweer van het lichaam.

Fundapeptide™ is een goede keuze om de weerstand te ondersteunen, bij herstel na ziekte en als er een verhoogde behoefte is aan hoogwaardige eiwitten.


Deze eigenschappen maken Fundapeptide ook zeer geschikt voor de serieuze sporter. Fundapeptideis geheel vrij van doping sporen en goedgekeurd door NZVT (Nederlands Zekerheidssysteen Voedingsupplementen Topsport) en dus geschikt voor professionele sporters die WADA gecontroleerd worden.


 Toepassingen Fundapeptide™

 

• stimuleert de groei van spiermassa

• voor herstel van spierweefsel na training

• activeert je energieniveau

• draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

• ondersteunt bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes

• ondersteunt een normaal zuurstoftransport in het lichaam


 

Samenstelling Fundapeptide™ per dagelijkse dosering (5 capsules)

 

Leucine 369 mg, Asparaginezuur 309 mg, Lysine 258 mg, Alanine 231 mg, Valine 249 mg, Glutaminezuur 219 mg, Phenylalaline 201 mg, Histidine 198 mg, Serine 126 mg, Glycine 126 mg, Threonine 105 mg, Arginine 105 mg, Proline 96 mg, Thyrosine 72 mg, Tryptophaan 39 mg, Methionine 27 mg, Cysteine 15 mg, Iso-leucine 12 mg, Carnitine Trace, Ornithine Trace, IJzer (organisch) 8,4 mg 60% ADH

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid


Voedingssupplement: Categorie Aminozuren

 

Ingrediënten Fundapeptide: Fundapeptide™, gelatine (capsulehuls), Siliciumdioxide (hulpstof)

 

Aanbevolen gebruik Fundapeptide™: Drie tot vijf capsules per dag met ruim water innemen. Of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verdelen over de dag

 

Bewaren: Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen houden

 

Waarschuwingen: Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding

 

Allergie informatie: Bevat geen bekende allergenen

 

Inhoud: 150 capsules
Reviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

Mo (01-07-2017) rating 5 Deze in plaats van Reco Bipepetide, erg goed!

Aquil (04-04-2017) rating 5 Hier ben ik echt op gegroeid! Goeie caps!!!!

Sam (23-07-2015) rating 4 Dit zijn capsules en recov waren pillen, maar de werking is gelijk. Top groei!

John Vermaast (07-07-2015) rating 5 Dit is de goeie, net als Recov!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over