Top

Kill it - Rich Piana - 5 percent nutrition

  • Kill it - Rich Piana - 5 percent nutrition
39,50
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Effect
KILL IT Pre Workout van Rich piana 5% Nutrition is ontworpen om jouw vermogen om harder te trainen te vergroten, blijf gedurende de training langer sterk. Ben jij een harde werker en heb je een voorkeur voor killer workouts? Dit is het ideale product voor jou!

KILL IT Pre Workout helpt je om jouw natuurlijke vermogen te overtreffen. Dit is alles wat je nodig hebt om de beste en de sterkste in de sportschool te zijn. Je werkt hard voor je geld en wilt een product dat ook echt werkt. Dus geen fles met ingredienten met lange fancy namen die in de praktijk weinig voor je doen. KILL IT is anders en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan jouw behoeftes: pomp, kracht, uithoudingsvermogen, focus en duurzame energie. Rich Piana weet exact wat jij nodig hebt om die killer workouts te volbrengen. 


You don' t just need a good workout - you need to KILL IT


Inhoud: 315 gram, ongeveer 30 servings.

Gebruik: Mix 1 serving (1 scoop) met ongeveer 200 ml water. Doe dit 30 minuten voor de training op een lege maag.5% Rich piana Kill It is een all in one pre-training drink. Veel pomp, focus en niet te veel cafeine want dit zou de pomp beinvloeden en dat is wat we niet willen.

Kill it pre-workout is ontworpen om je in staat te stellen harder te trainen, langer sterk te blijven, en een optimale spierherstellende bloedstroom te ondersteunen. Je houdt van trainen en van killer workouts; wat je nodig hebt is iets om je een extra stap te laten maken. Om te trainen zoals de besten heb je niet alleen een goede workout nodig - maar ook KILL IT!


KILL IT Pre-workout was designed to elevate your ability to train harder, stay strong longer, and produce a overflowing pipeline of muscle healing blood to your working muscles. You love working out and having killer workouts; all you need is something to help you get past your natural ability. To be the best, and train like the best, you don’t just need a good workout- you need to KILL IT!


This is What it Takes to KILL IT!


KEY INGREDIENTS BREAKDOWN:

Agmatine Sulfaat

Pre-workout zou niet alleen maar om stimulering moeten gaan. Op dit moment wordt Agmatine geroemd als de beste Nitric Oxide Booster op de supplementen markt. Dus uiteraard zit er een ruime hoeveelheid van in KILL IT! Hoe werkt het? Als je lichaam Arginine afbreekt wordt Agmatine geproduceerd. Wie heeft Arginine nodig als je meteen Agmatine kunt nemen? Agmatine produceert Stikstof Oxide (NO). Stikstof Oxide verwijdt de bloedvaten. Als je bloedvaten verder openstaan resulteert dit een een verbeterde doorstroming en meer zuurstof naar je actieve spieren. Dit is de pomp die je spieren nodig hebben.

Citruline Malaat

Dit is het tweede elementvan de potente Stikstof Oxide drie-eenheid. Je hebt vel Arginine nodig om het te laen werken, omdat zoveel ervan wordt afgebroken door het enzym Arginase, en dus niet gebruikt wordt. Citruline gaat niet via de lever en vermijdt Arginase, zodat je lichaam het daadwerkelijk kan gebruiken. Citruline wordt omgezet in Arginine, dat zorgt voor Stikstof Oxide (NO) produktie. Malate is afkomstig van Malic zuur, dat je lichaam helpt om meer APT energie te regenereren. Dit is de energie die gebruikt wordt in spier samentrekkingen. Dat betekent dat je een geweldige pomp krijgt van Citruline Malate, waardoor je meer spier uithoudingsvermogen krijgt met minder spier vermoeidheid. Perfect voor een intensieve workout!

L-norvaline (100 mg.)

Het derde deel van de pomp puzzel: Arginase is een enzym dat Arginine afbreekt.Wat als je Arginase zou kunnen blokkeren?Dit is wat L-Norvaline doet. Je kunt met KILL IT meer Stikstof Oxide produceren omdat het 100 mg L-Norvaline bevat.

B-3 Niacine

Niacine verwijdt bloedvaten die in ht lichaam. In combinatie met de 3 N.O. booster in KILL IT leidt dit tot optimale doorbloeding. Samen met de 3 stikstof oxide resulteert dit een verhoogde doorbloeding. Teveel Niacine kan echter ongewilde onderhuidse jeuk veroorzaken. Om dit te voorkomen zit er een uitgekiende hoeveelheid Niacine in KILL IT.

Creatinol-o-fosfaat

COP is een state of the art ingredient. Als je spieren worden gestressed door training met gewichten, start je lichaam bepaalde processen die de spier-activiteit beperken om zo verdere spierbeschadiging te voorkomen. Dit proces begint als je lichaam een daling in Ph waardes en een toename van melkzuur waarneemt. COP is een buffer die een PH-daling voorkomt, zodat je je spieren kunt trainen voorbij de normale trainings-inspanning. COP werkt goed samen met Beta Alanine. Het functioneert als een intra-cellulaire buffer, die helpt om melkzuur af te breken, dat de trainings prestatie kan beperken.

Beta Alanine

Laten we het eenvoudig houden: als je traint, bouwen je spieren waterstof ionen op. Deze maken melkzuur. Melkzuur verlaagt je PH waarde. Dit zorgt ervoor dat je spieren het opgeven. Beta ALanine verandert in Carnosine. Dit wordt opgeslagen in je cellen. Als de PH lager wordt, wordt Carnosine vrijgegeven. Carnosine is een zuur buffer and buffert melkzuur, waardoor een PH-verlaging wordt voorkomen. Het voorkomen van PH verlaging middels Beta Alanine stelt je in staat om spieren langer te trainen.

N-Acetyl L Tyrosine

Dit is waar je je focus van gaat krijgen. Het is een zeer populair ingredient op dit moment, en dat heeft een reden. In de gym moet je zo gefocused zijn dat niets je kan afleiden of je concentratie kan verbreken. N-Acetyl L Tyrosine vermindert stress hormonen die aangemaakt worden door b.v. te lang werken en te weinig slaap.

Magnesium Creatine Chelate (400 mg.)

Creatine ins ongetwijfeld een van de belangrijkste supplementen voor een bodybuilder, maar de vraag is welke soort het beste is voor een pre workout. Gewone cratine monohydraat is goed, maar je moet er veel van nemen, omdat een groot deel niet door je lichaam wordt opgenomen. De creatine die niet wordt opgenomen kan een opgeblazen gevoel en zelfs een licht misselijk gevoel veroorzaken. Van Magnesium Creatine Chelate hoef je echter niet veel te nemen; omdat de creatine een verbinding heeft met magnesium kan het niet zo makkelijk door maagzuur worden afgebroken. Hierdoor wordt een groter deel opgenomen en gebruikt door je lichaam. Ook wordt een opgeblazen gevoel hierdoor voorkomen.

Kokoswater concentraat

Als je niet zweet als een bodybuilder, train je waarschijnlijk niet hard genoeg of lang genoeg. Door transpiratie verliest je lichaam electroloyten, vooral sodium en potassium. Deze moeten aangevuld worden. Te weinig potassium kan kramp veroorzaken. Kokoswater concentraat is de sportdrank van de natuur, en een goede bron van electolyten. Kokoswater bevat een veelheid aan voedingsstoffen als vitaminen, mineralen, antioxydanten, aminozuren, enzymen, groeifactoren en andere phyto nutrienten.

Caffeine (250 mg.)

Wat is een pre-workout zonder caffeine? KILL IT bevat geen caffeine omdat je het perse nodig hebt, het zit in KILL IT omdat je het erin wilt hebben, want het helpt om je trainingsprestatie te verbeteren. 5%ers kunnen een intensieve workout realiseren met of zonder caffeine. Wat we met KILL IT niet wilden...

Caffeine is het enige opwekkende middel in KILL IT, en dat heeft een reden. Te veel en je bloedvaten vernauwen. Ook heeft een te hoge hartslag tijdens intensieve traningen een negatief effect op je training, waardoor je niet je hele training dezelfde intensiteit kunt behouden. 250 milligram is ongeveer dezelfde hoeveelheid caffeine als in 2 sterke koppen koffie; niet teveel en niet te weinig.


Love the Workout – Kill the Workout


Je werkt hard voor je geld, dus je wilt iets dat werkt en ook goed werkt. Je hebt niet zomaar iets nodig. KILL IT is ontworpen om alles te coveren: pomp, kracht, uithoudingsvermogen, focus en blijvende kracht. Geen supplementen meer met lange namen die niets voor je doen. Rich Piana’s 5 % Nutrition weet wat je nodig hebt to KILL IT!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over