Top

Klantervaring

FullFullFullFullFull
(4.4 / 36 Reviews)
0,00

Ben je tevreden over sportvoedingweb en wil jij je ervaring met andere sporters delen dan kan je dat hier onder aan de pagina doen!

Heel erg bedankt alvast!

Team sportvoedingweb





Reviews (36)
FullFullFullFullFull (4.4 / 36 Reviews)

goedele (25-08-2017) FullFullFullFullFull Oook veel leuke artikelen om te lezen

Shakir (10-08-2017) FullFullFullFullFull Hype shake gekocht bevalt echt, lekker en mooi glad

Nathaly (20-06-2017) FullFullFullFullFull Net slim shaker gekocht van smartshake!! Pink it is!

Patrick (04-06-2017) FullFullFullFullEmpty Erg goede pre van hype gekocht, is echt een topper!! Super pomp en rush

Sam K. (28-05-2017) FullFullFullFullEmpty Als crossfitter herstel ik sneller met amino en ik gebruik een shake voor de spieren

Joop van Beteren (07-05-2017) FullFullFullEmptyEmpty Ik ben zeer tevreden over deze shop! Ik ben een fanatiek wielrenner van 63 jaar en gebruik verschillende spierherstel producten van deze shop en dat bevalt me uitstekend!

Joris Fledder (30-04-2017) FullFullFullFullEmpty Ik heb hem gevonden!! De beste shop in sportvoeding! Hulde!

Tamara (13-03-2017) FullFullFullFullFull Ik heb een eiwit gekocht na het lezen van een artikel en het heeft echt geholpen! 3 kilo kwijt na een 1 maand en ik voel me super. Kortom zeer goede shop!

Shyreen (10-03-2017) FullFullFullFullFull Goede service en uitgebreide info! Fijne shop

Irma (06-03-2017) FullFullFullFullFull Heb inmiddels al diverse bestellingen gedaan: fijne shop met prima service. Vragen worden snel beantwoord, inclusief goed advies. Ga zo door!

Elsbeth (27-02-2017) FullFullFullEmptyEmpty Moest een dag langer wachtten en dat wastafel dus jammer. Verder alles keurig in orde.

Nadine (22-02-2017) FullFullFullFullEmpty Cleanse van Fitmiss werkt echt heel erg goed al je 'verstopt' zit. Ben er heel erg blij mee! Bedankt voor jullie goede en snelle service. groetjes N.

Cor van H. (09-02-2017) FullFullFullFullEmpty Goede creatine gekocht voor een nette prijs.

Kees de Boer (30-01-2017) FullFullFullFullEmpty Goede service en mooie aanbiedingen!!!

Yoni B. (03-01-2017) FullFullFullFullFull Super!!!!! 8 kg. kwijt in 3 weken met Pinkfit pakket. Luv it!

Morat S. (26-09-2016) FullFullFullFullFull Goede kwaliteit. Ik koop altijd Hype eiwit, super van smaak!

Hannes van der B. (15-08-2016) FullFullFullFullFull Ik koop altijd de spullen stacker hier en dat bevalt mij goed!

Ahmed Y. (29-03-2016) FullFullFullFullEmpty Ik heb de eiwit van Hype gekocht en deze bevalt mij goed. Het lost goed op en is erg lekker. Dus erg goed. groet Ahmed

Johan (17-12-2015) FullFullFullFullFull De aankoop is goed en soepel verlopen. A+ kwaliteit en de aankoop ook nog leuk verpakt.

Fatmina B. (20-10-2015) FullFullFullFullFull Een fitbox van Bioteg gekocht. Werkt super, na 3 weken 4 kilo kwijt en voel me perfect.

Linda W. (21-07-2015) FullFullFullFullFull Goede info over afvallen en eiwit en leuke fb posts. Top winkel!!!!!

Sabrina (14-07-2015) FullFullFullFullFull Snel ontvangen en goed advies. Top

jORIS k. (12-05-2015) FullFullFullFullFull Goeie shop! Snel en goeikoop

Sjef van Landzaat (06-05-2015) FullFullFullEmptyEmpty Heb een preworkout besteld, maar die was uitverkocht. Jammer, want de prijs was wel goed. Kreeg een alternatief wat me erg goed bevalt en ook nog een kortingbon. Netjes afgerhandeld

Larissa (23-04-2015) FullFullFullFullFull Eerst duurde het pakketje wel iets langer, maar ik kreeg keurig een mailtje hierover en daarna extra goodies en een heerlijk eiwit reep. Top!

Hassa B. (26-02-2015) FullFullFullFullFull Erg bedankt voor de gratis shakebeker! Top!

Lisa Schamhart (19-11-2014) FullFullFullFullFull Hele snelle levering en erg goede service. Ik kreeg er ook een aantal samples en een shakebeker bij die ik goed kan gebruiken!

Johan Verbeet (18-10-2014) FullFullFullFullEmpty Goede voedingsshop! Uitstekend advies gekregen en zeer tevreden over de snelle levering. Kortom: erg goed.

Margreet (24-09-2014) FullFullFullEmptyEmpty Jammer dat de levering langer duurde dan de website aangeeft (3 dagen) omdat het product net uitverkocht was. Wel keurig verpakt en leuke extra's ontvangen.

Muriel van Westerlake (21-08-2014) FullFullFullFullEmpty Snelle levering en mooi pakketje

Mo (12-08-2014) FullFullFullFullEmpty Goede shop. Spulen ook goed

Johan B (03-08-2014) FullFullFullFullEmpty Snel en goed! Jammer dat de eiwitpoeders niet goedkoper zijn (maar dat is natuurlijk overal hetzelfde!)

Esther van driel (24-07-2014) FullFullFullFullEmpty Beste service en goede producten. Heb hier een eiwitshake en pot voor afvallen gekocht. Allebei erg lekker en goed. Snel ontvangen. Dus erg goed

Ellen Watermans (21-07-2014) FullFullFullFullFull Erg goede service en zeer betrouwbaar!!

G. Thys (14-07-2014) FullFullFullFullEmpty Erg goede service, ook vanwege de gratis verzending naar België. Zeer snel het pakket ontvangen met een aantal samples en boekjes.

Kevin (12-07-2014) FullFullFullFullFull Super shop!!!

Stuur naar een vriend
@
@