Top

Klantervaring

rating 5
(4.4 / 45 Reviews)
0,00

Ben je tevreden over sportvoedingweb en wil jij je ervaring met andere sporters delen dan kan je dat hier onder aan de pagina doen!

Heel erg bedankt alvast!

Team sportvoedingweb





Reviews (45)
rating 5 (4.4 / 45 Reviews)

Samira (22-11-2018) rating 5 Heerlijke BCA voor Girls gekocht, erg lekkur drankje! Bedankt

Robert (10-11-2018) rating 3 Bestel al jaren hier, maar de laatste keer moest ik wel langer wachten dan normaal. Donderdag besteld en pas de dinsdag erop in huis Jammer!

Gerda van Hulst (16-10-2018) rating 4 Gewoon een goede shop, keurig pakketje en ook op tijd. Helemaal keurig en verzorgd Zoals het hoort.

Jaap G. (20-09-2018) rating 5 Bestel hier al meer dan 4 jaar, altijd keurig.

John B. (29-08-2018) rating 5 Jammer dat de levering wat langer duurde. Kreeg wel netjes een bericht dat dit door grote drukte kwam. Keurig allemaal

Jerry R. (28-08-2018) rating 4 Vandaag weer begonnen met de voorbereiding voor de SAPcup en meteen Crea met korting besteld! Luv it!

Constant Verbist (22-08-2018) rating 4 Snel mijn pakket in Belgie ontvangen.

Mike S. (08-08-2018) rating 5 Goede snelle levering!!

Joris (05-10-2017) rating 4 Ben pas begonnen met krachtraining en koop nu voor het eerst eiwit. Vond het lekker drinken van hype whei

goedele (25-08-2017) rating 5 Oook veel leuke artikelen om te lezen

Shakir (10-08-2017) rating 5 Hype shake gekocht bevalt echt, lekker en mooi glad

Nathaly (20-06-2017) rating 5 Net slim shaker gekocht van smartshake!! Pink it is!

Patrick (04-06-2017) rating 4 Erg goede pre van hype gekocht, is echt een topper!! Super pomp en rush

Sam K. (28-05-2017) rating 4 Als crossfitter herstel ik sneller met amino en ik gebruik een shake voor de spieren

Joop van Beteren (07-05-2017) rating 3 Ik ben zeer tevreden over deze shop! Ik ben een fanatiek wielrenner van 63 jaar en gebruik verschillende spierherstel producten van deze shop en dat bevalt me uitstekend!

Joris Fledder (30-04-2017) rating 4 Ik heb hem gevonden!! De beste shop in sportvoeding! Hulde!

Tamara (13-03-2017) rating 5 Ik heb een eiwit gekocht na het lezen van een artikel en het heeft echt geholpen! 3 kilo kwijt na een 1 maand en ik voel me super. Kortom zeer goede shop!

Shyreen (10-03-2017) rating 5 Goede service en uitgebreide info! Fijne shop

Irma (06-03-2017) rating 5 Heb inmiddels al diverse bestellingen gedaan: fijne shop met prima service. Vragen worden snel beantwoord, inclusief goed advies. Ga zo door!

Elsbeth (27-02-2017) rating 3 Moest een dag langer wachtten en dat wastafel dus jammer. Verder alles keurig in orde.

Nadine (22-02-2017) rating 4 Cleanse van Fitmiss werkt echt heel erg goed al je 'verstopt' zit. Ben er heel erg blij mee! Bedankt voor jullie goede en snelle service. groetjes N.

Cor van H. (09-02-2017) rating 4 Goede creatine gekocht voor een nette prijs.

Kees de Boer (30-01-2017) rating 4 Goede service en mooie aanbiedingen!!!

Yoni B. (03-01-2017) rating 5 Super!!!!! 8 kg. kwijt in 3 weken met Pinkfit pakket. Luv it!

Morat S. (26-09-2016) rating 5 Goede kwaliteit. Ik koop altijd Hype eiwit, super van smaak!

Hannes van der B. (15-08-2016) rating 5 Ik koop altijd de spullen stacker hier en dat bevalt mij goed!

Ahmed Y. (29-03-2016) rating 4 Ik heb de eiwit van Hype gekocht en deze bevalt mij goed. Het lost goed op en is erg lekker. Dus erg goed. groet Ahmed

Johan (17-12-2015) rating 5 De aankoop is goed en soepel verlopen. A+ kwaliteit en de aankoop ook nog leuk verpakt.

Fatmina B. (20-10-2015) rating 5 Een fitbox van Bioteg gekocht. Werkt super, na 3 weken 4 kilo kwijt en voel me perfect.

Linda W. (21-07-2015) rating 5 Goede info over afvallen en eiwit en leuke fb posts. Top winkel!!!!!

Sabrina (14-07-2015) rating 5 Snel ontvangen en goed advies. Top

jORIS k. (12-05-2015) rating 5 Goeie shop! Snel en goeikoop

Sjef van Landzaat (06-05-2015) rating 3 Heb een preworkout besteld, maar die was uitverkocht. Jammer, want de prijs was wel goed. Kreeg een alternatief wat me erg goed bevalt en ook nog een kortingbon. Netjes afgerhandeld

Larissa (23-04-2015) rating 5 Eerst duurde het pakketje wel iets langer, maar ik kreeg keurig een mailtje hierover en daarna extra goodies en een heerlijk eiwit reep. Top!

Hassa B. (26-02-2015) rating 5 Erg bedankt voor de gratis shakebeker! Top!

Lisa Schamhart (19-11-2014) rating 5 Hele snelle levering en erg goede service. Ik kreeg er ook een aantal samples en een shakebeker bij die ik goed kan gebruiken!

Johan Verbeet (18-10-2014) rating 4 Goede voedingsshop! Uitstekend advies gekregen en zeer tevreden over de snelle levering. Kortom: erg goed.

Margreet (24-09-2014) rating 3 Jammer dat de levering langer duurde dan de website aangeeft (3 dagen) omdat het product net uitverkocht was. Wel keurig verpakt en leuke extra's ontvangen.

Muriel van Westerlake (21-08-2014) rating 4 Snelle levering en mooi pakketje

Mo (12-08-2014) rating 4 Goede shop. Spulen ook goed

Johan B (03-08-2014) rating 4 Snel en goed! Jammer dat de eiwitpoeders niet goedkoper zijn (maar dat is natuurlijk overal hetzelfde!)

Esther van driel (24-07-2014) rating 4 Beste service en goede producten. Heb hier een eiwitshake en pot voor afvallen gekocht. Allebei erg lekker en goed. Snel ontvangen. Dus erg goed

Ellen Watermans (21-07-2014) rating 5 Erg goede service en zeer betrouwbaar!!

G. Thys (14-07-2014) rating 4 Erg goede service, ook vanwege de gratis verzending naar België. Zeer snel het pakket ontvangen met een aantal samples en boekjes.

Kevin (12-07-2014) rating 5 Super shop!!!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over