Top

Liponadrol - Hype Nutrition

14% Korting
  • Liponadrol - Hype Nutrition
€ 34,90
29,90
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

LipoNadrol – Afslanken zonder hartkloppingen!

LipoNadrol van Hype Nutrition is jouw hulpmiddel om die extra kilo’s eraf te krijgen.

Anders dan andere afslankmiddelen bevat Liponadrol geen stoffen waar je onrustig van wordt of hartkloppingen van krijgt. Nee, slechts ingrediënten waar 5 wetenschappelijke EFSA- claims voor zijn afgegeven.
 
Werkt Liponadrol echt?
Ja, LipoNadrol kunnen we wetenschappelijk bewezen resultaat noemen. Er is momenteel geen enkel ander product op de markt die hardop kan zeggen wat Liponadrol mag zeggen; namelijk dat de Europese Unie 5 wetenschappelijke claims heeft toegekend, waaronder het bewijs dat je er lichaamsgewicht mee verliest.
 
Belangrijkste ingrediënt
CibuLean™ draagt op natuurlijke wijze bij aan de afname van lichaamsgewicht. Het helpt hongergevoel tussen de maaltijden en 's avonds te beheersen en geeft een langdurig vol gevoel. Uw eetlust en trek blijven onder controle, zo vermijdt u ongewenste calorieën.

CibuLean™ bestaat voornamelijk uit 'Amorphophallus konjac extract', een knol achtige plant die voornamelijk in Japan word geteeld. De gedroogde knol word tot poeder gemalen, dat bekend staat om de  grote ondersteunende werking bij het afvallen.
 
Liponadrol verlaagd je LDL cholesterol
Door een zeer hoog gedoseerd rode rijst gist extract is het tevens wetenschappelijk aangetoond dat Liponadrol op natuurlijke wijze de ophoping van LDL cholesterol tegengaat.
 

De kenmerken van LipoNadrol:

  • Vermindert de zin naar zoetigheden
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Zorgt voor de vermindering van lichaamsgewicht
  • Behoud van normale LDL cholesterol waarden
  • Behoud van normale bloed cholesterol waarden
  • Geeft langdurig vol gevoel

Dosering:
Neem 1-3 capsules per dag bij voorkeur voor de maaltijd met voldoende water. Optimale dosis is om 3 capsules voor de maaltijd in te nemen met voldoende water.

 *** EFSA 13.1 Healthclaim 2010;8(10):1798 bij inname van 3 capsules per dag.
**** EFSA 13.1 Healthclaim 2011;9(7):2304 bij inname vanaf 1 capsule per dag.
 
Inhoud: 30 caps


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten