Top

Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram

6% Korting
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
  • Matrix 5.0 - Syntrax - 2270 gram
€ 49,90
46,90
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Matrix 5.0 - Syntrax

GRATIS VERZENDING - SNELLE LEVERING - SCHERPE PRIJZEN
 
Eiwitshake Matrix 5.0 van Syntrax is het perfecte eiwit product met de perfecte smaak en de perfecte prijs!
 
Na jaren van de juiste formulering vinden, rekent Matrix 5.0 direct af met al de nadelen van grote verpakkingen. Het belangrijkste voordeel: het bevat geen van die goedkope, inferieure proteïne bronnen als calcium caseinaat. Om werkelijk de beste te zijn, bevat Matrix alleen de beste intacte proteïne zoals ultra gefiltreerde whey proteïne, ultra gefiltreerde melk proteïne, volledige intacte ei eiwitten en glutamine peptiden.

Vanzelfsprekend zijn deze top proteïne bronnen duurder, maar de resultaten zijn er ook naar! Matrix smaakt door de keuze van deze proteïne niet alleen fantastisch, het is ook ongeëvenaard in het vermogen je gezondheid te verbeteren en spierweefsel op te bouwen.
 
Maar om echt de beste Eiwitshake op de markt te zijn, zou één aspect werkelijk onovertroffen moeten worden: de smaak. Matrix zou het best smakende proteïne product ter wereld moeten zijn. En na een ontelbare hoeveelheid smaakproeven, is Syntrax tot zeven smaken gekomen die je werkelijk doen watertanden: Chocolade, Orange en Vanille. Banaan, Aardbei, Melk Chocolade en Cookie&Cream.
 
Om deze groot verpakking volmaakt te maken is Matrix 5.0 perfect mixbaar gemaakt. Elke maatschep lost volledig op in je favoriete drankje. Geen klonten meer of blenders die je moet schoonmaken; met Matrix 5.0 heb je alleen nog maar een lepel nodig!
 

Wat bevat Matrix 5.0?

Matrix 5.0 bevat alleen de beste proteïne, dus geen inferieure caseinaat eiwitten of alleen snel opneembare whey eiwitten. Natuurlijk, deze snel opneembare eiwitten zijn enorm geschikt voor na de training, maar niet op andere momenten van de dag! Dan heb je een mix nodig van langzaam opneembare proteïne en snel opneembare proteïne.

Zo bevat Matrix 5.0 bijvoorbeeld micellar caseïne eiwit die gedurende 7 uur (!) aan het lichaam wordt afgegeven, zodat je gedurende 7 uur beschermt bent tegen spierafbraak (die bijvoorbeeld bij whey wel zou optreden). Maar omdat deze micellar caseïne eiwitten, evenals andere eiwitten uit Matrix 5.0, veel duurder zijn dan bijvoorbeeld whey, kom je ze niet tegen in grootverpakkingen eiwitpoeders. Maar als je zo’n goedkopere 2 kilo koopt, wie hou je dan eigenlijk voor de gek?

Je wilt toch resultaat? Dan heb je Matrix 5.0 nodig!

LET OP! Goedkope (Whey) eiwit producten bevatten calcium caseinaat of alleen Whey eiwitten. Bijna alle whey eiwitten die in Europa geproduceerd worden voor de voedselindustrie zijn van een magere kwaliteit! Doordat men tijdens het productie proces de eiwitten enorm verhitten, worden ze bijna volledig afgebroken! Je drinkt eigenlijk een dure milkshake zonder eiwitten! Calcium caseinaat is een afval eiwit. Het wordt niet of nauwelijks opgenomen door het lichaam en zorgt vaak voor pukkels! Niet alleen bevat Matrix 5.0 volledig onbeschadigde eiwitten; maar alle eiwit producten van sportvoedingweb zijn volledig onbeschadigd en 100% actief!

Inhoud: 2270 gram (76 servings)

Voedingswaarden Matrix 5.0    

Per dosering van 30 gram
   
Aantal doseringen per zak 76    
Hoeveelheid % ADH
Kcal  110  
Proteine 22 gram  
Koolhydraten 2 gram  
Vetten 1,5 gram  
Calcium 160mg 15%
Fosfor 140mg 15%
Magnesium 20mg 6%
Sodium 105mg 4%
Potassium 200mg 6%

Aanbevolen gebruik Matrix 5.0: 

Mix 1 of twee maatscheppen Matrix 5.0 met 250 of 500 ml water, magere melk of andere drank twee tot drie maal per dag. Het beste kun je Matrix 5.0 's ochtends bij het opstaan, 's avonds voor het slapen gaan en direct na de training nemen. Door de extreem lange werking is Matrix 5.0 uitstekend geschikt om voor het slapen in te nemen.

Voor wie is Matrix 5.0

Matrix is het perfecte proteïne supplement voor iedereen die een hogere proteïne behoefte heeft door sport, herstel, stress of diegene die zijn of haar proteïne behoeftes niet uit dierlijke bronnen wilt halen. Matrix 5.0 heeft een enorm hoge kwaliteit en is daarom bij uitstek geschikt voor de opbouw van nieuw spierweefsel en voor bescherming van bestaand spierweefsel.
 
Ook vrouwen hebben een groot voordeel bij het nemen van een kwaliteits eiwit product. Eiwitten zorgen namelijk ook voor mooier en voller haar, sterke nagels en een strakke huid!
 
Hoe gebruik je Matrix 5.0
Mix één of twee maatscheppen Matrix 5.0 met 250 of 500 ml water, magere melk of andere drank één tot drie maal per dag. Het beste kun je Matrix 5.0 ’s ochtends bij het opstaan, ’s avonds voor het slapen gaan en direct na de training nemen.
 
Veel gestelde vragen

Is Matrix 5.0 hetzelfde als Isomatrix?
 
Nee, Matrix is niet hetzelfde. Het enige verschil tussen Matrix 5.0 en Isomatrix is dat Matrix niet de extra groeibevorderende stoffen van Isomatrix (zoals betaine, glycociamine en nitrous) bevat.
 
Wat is het verschil tussen Matrix 5.0 en Whey Pro XL?
Het grote verschil is dat Matrix 5.0 een mix van verschillende eiwit soorten is. Whey Pro XL bevat alleen maat Whey Eiwitten. Een eiwit mix is altijd beter dan 1 soort eiwit. Ook is de smaak van Matrix 5.0 iets beter dan die van Whey pro XL.


LET OP: Niet alle smaken zijn altijd voorradig!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code