Top

Nr.1 Whey - Hype Nutrition

11% Korting
 • Nr.1 Whey - Hype Nutrition
FullFullFullFullFull
(4.9 / 13 Reviews)
€ 39,90
35,50
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag

Kies je favoriete smaak en de inhoud Nr.1 Whey (tip: neem de 2 kg verpakking die is veel voordeliger!)

Hype Nr.1 Whey


Hype Nutrition Nr.1 Whey eiwitpoeder is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden.

Nr.1 Whey bevat weinig tot geen vet, lactose en cholesterol. Whey staat bekend als een van de meest waardevolle supplementen voor duur- en kracht-sporters,  voor fitness liefhebbers en voor mensen die willen afvallen.

Nr. 1 Whey staat centraal in het aanmaken, groeien en aansterken van de spieren en is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken; Vanille, Aardbei, Banaan en Chocolade.
 Wat maakt Hype Whey uniek?

Hype Nr.1 Whey bevat speciaal gekoppelde CLA. Deze gebufferde vorm van CLA zorgt voor meer droge spiermassa en sneller verbranden van vet. Bovendien zorgt de speciale gebufferde CLA voor het beschermen van de spiervezels wat zorgt dat er na intensieve training minder verval is en het herstel wordt versneld!
 
Wat is CLA?
CLA is de afkorting van Conjugated Linoleic Acid, in het Nederlands geconjugeerd linolzuur. CLA komt o.a. voor in zuivelproducten en rundvlees. Al jarenlang worden er dieet- en gezondheidsonderzoeken gedaan met CLA waarin wordt aangetoond dat CLA kan helpen bij het succesvol afvallen en op gewicht blijven en het beschermen en helpen bij de groei van droge spiermassa.
  
Wat zijn de belangrijkste voordelen van CLA?
Zoals hierboven beschreven, is CLA vooral een dieetproduct dat de vetafbreking bevordert en de stofwisseling versnelt. Andere effecten van CLA zijn:
 
 •    Verlaging van je cholesterol
 •    Verlaging van je vetzuurgehalte
 •    Bescherming van je lichaam tegen vrije radicalen
 •    Ondersteuning van het cardio-vasculaire systeem
 •    Toename van je spiermassa (in combinatie met regelmatig sporten)
 •    Versterking van de spierspanning
 
Volgens wetenschappers van de University of Wisconsin zetten mensen die CLA gebruiken twee keer zoveel spiermassa aan als mensen die het supplement niet gebruiken.


Bestel nu de heerlijke Nr.1 Whey van Hype Nutrition en ervaar het verschil!


  
Nr.1 Whey bevat geen
 • Suiker
 • Aspartaam
 • Acesulfaam K
 
Nr.1 Whey bevat per serving:
 • 32 gram eiwit 
 • 1 gram vet 
 • 2,5 gram koolhydraten
 • 1800mg CLA 
  
Inhoud: 900  en 2000 gram verpakking
 
Gebruik: Los per shake 2 maatscheppen Whey op in 300 ml. water of magere melk.
 
Waneer kun je Nr.1 Whey het beste innemen:
 • Meteen bij het opstaan
 • Voor of na je training
 • Voor het slapen gaan


In het fitnessmagazine Muscle&Fitness is Hype Nr.1 Whey als als enig eiwit supplement in Nederland beoordeeld met 5 sterren 'over all'. Op alle beoordeelde punten scoorde Nr.1 Whey 5 sterren in de beoordeling door de internationaal gerenomeerde sportarts Dr. Tim Ziegenfuss.

Hype nr.1 Whey is getest door Supplentlabtest.com en is als zéér goed uit de bus gekomen met minimaal 77% pure eiwit per kg! Hiermee is Hype Nr.1 Whey getest als één van de beste eiwitpoeders op de Nederlandse markt.
Hieronder vind je de labtest:

De gehele analyse kun je hier lezen: http://www.supplementlabtest.com/tests/aminozuuranalyse-door-supplementlabtestcom-nr-1-whey-hype-nutritionReviews (13)
FullFullFullFullFull (4.9 / 13 Reviews)

Kees (09-11-2017) FullFullFullFullFull Ik zie opeens overal Hype Nutrition, nu snap ik waarom ;-) Dit is echt de beste eiwit ever!!

Pat (20-06-2017) FullFullFullFullFull Ik ben echt blij met deze shake! Van de bekende merken is het vaak dun of vies. deze is eg lekker en heerlijk dik. je bent er meteen lekker vol van!

Dirk (07-06-2017) FullFullFullFullFull Dit is echt de lekkerste eiwitshake die ik ooit geberuikt hebt. Wel behoorlijk duur, maar zeker z'n geld waard!

Josien (09-05-2017) FullFullFullFullFull Net gekocht en nu zeer benieuwd! Ff tot morgen wachtten.

Josien (09-05-2017) FullFullFullFullFull Net gekocht en nu zeer benieuwd! Ff tot morgen wachtten.

Joost B. (30-04-2017) FullFullFullFullFull Hype is the best!!!!

Jort (26-04-2017) FullFullFullFullFull Deze smaken eg goeii

Jans (12-04-2016) FullFullFullFullEmpty Dit is echt een lekkere eiwit shake, stevig en smaakvol. Bevalt erg goed als maaltijd vervanger. Jans

L.E. kker (12-02-2016) FullFullFullFullFull Die choc is gruwelijk lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kees (26-12-2015) FullFullFullFullFull Top poedertje met die CLA is het echt niet meer nodig om dit apart in te nemen

Justin (12-10-2015) FullFullFullFullFull Ik heb jarenlang van het bekendste huismerk in Nl gebruikt, maar ben nu echt om. Deze whey is lekkerder, lost veel beter op en blijkt nu ook nog een 20% meer eiwit te bevatten dan die andere shit!!

Samira E. (07-10-2015) FullFullFullFullFull Echt een lekkere shake en het werkt!

Ron (01-09-2015) FullFullFullFullFull Goed eiwitpoeder. Smaakvol en heb mooi resultaat. Verder compliment voor de snelle levering en het verzorgde pakket.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten