Top

Omega 3-6-9 - Tested Nutrition

40% Korting
  • Omega 3-6-9 - Tested Nutrition
€ 24,90
14,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Omega 3-6-9 van Tested Nutrition is waarschijnlijk een van de beste natuurlijke producten die een (niet) sporter kan gebruiken om zijn prestaties, spiermassa en gezondheid mee te vergroten.
 
Tested Omega 3-6-9 eigenschappen:
 
Tested Omega 3-6-9 bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren afkomstig van Vis Olie, Lijnzaad Olie, en Borage Olie. Deze essentiële vetzuren zijn erg belangrijk voor het optimaal functioneren van ons lichaam: ze stimuleren de afgifte van het groeihormoon en de energieproductie waardoor de spiergroei, de stofwisseling en het uithoudingsvermogen vergroot wordt. Daarnaast helpen deze vetzuren bij de verlaging van het cholesterolgehalte en beschermen daarmee ons hart en bloedvaten. Tested Omega 3-6-9 is waarschijnlijk de beste investering die je kunt doen voor een gezond en sterk lijf! 
 
Voordelen van Tested Omega 3-6-9:
•Optimale combinatie van alle essentiële vetten
•Stimuleert het concentratievermogen
•Goed voor pezen en gewrichten
•Stimuleert het immuunsysteem
•Bevordert de gemoedstoestand
•Goed voor hart en bloedvaten
•Gecontroleerde top kwaliteit
•Ondersteunt vetverbranding
•Verbetert de leerprestaties
•Spiermassa & Spierkracht
•Goed voor het cholesterol
•Verbetert het geheugen
•Bewezen werking
•Veilig en effectief
•Anti-veroudering
 
Voor wie is Tested Omega 3-6-9?
Eigenlijk zou iedereen, jong of oud, sporter en niet sporter Tested Omega 3-6-9 moeten gebruiken. De honderden wetenschappelijk bewezen voordelen van Tested Omega 3-6-9 zijn eigenlijk te veel om op te noemen.
 
 
Tested Omega 3-6-9 gebruik:
Neem 1-3 softgels Tested Omega 3-6-9 bij het ontbijt en 1-3 softgels bij het avondeten.
 
Goede combinaties met Tested Omega 3-6-9:
Tested Omega 3-6-9 valt perfect te combineren met welk ander product dan ook. Eigenlijk zou iedereen, jong of oud, sporter en niet sporter Tested Omega 3-6-9 moeten gebruiken. De honderden wetenschappelijk bewezen voordelen van Tested Omega 3-6-9 zijn eigenlijk te veel om op te noemen.  
 
 
Tested Omega 3-6-9 ingrediënten:
 
 
Vis Olie: bevat 100% gecontroleerde en zware metalen en PCB’s -vrije visolie. Vis Olie is daarnaast rijk aan Omega-3 en de actieve vetten EPA en DHA. Omega 3 vetzuren zijn essentieel voor een aantal belangrijke gezondheidsprocessen. Ze dragen bij aan een gezonde mentale ontwikkeling en helpen het lichaam tijdens periodes wanneer het zwaar belast wordt.
 
Lijnzaad Olie: afkomstig uit de zaden van de vlasplant. Het is een zeer gunstige plantaardige uitgebalanceerde bron van meervoudig onverzadigde vetzuren (omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren) zoals het belangrijke alpha-linoleenzuur. Lijnzaadolie is erg gezond voor kinderen voor de  ondersteuning van hun concentratievermogen. Sporters gebruiken het wanneer zij last hebben van of ter voorkoming van (kleine) trainingsblessures
 
Borage Olie: wordt gewonnen uit de zaden van de borage plant en bevat een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (GLA). Dit is een 'goede' omega 6 vetzuur die het lichaam zelf niet aanmaakt en die nauwelijks in onze dagelijkse voeding voorkomt.
 
 
Tested Omega 3-6-9 FAQ’s:
 
V) Bevat Tested Omega 3-6-9 doping of hormonen?
A) Absoluut niet. Tested Omega 3-6-9 is 100% hormoon en doping vrij en wordt getest op elke vorm van verontreiniging. Je kunt Tested Omega 3-6-9 dus probleemloos gebruiken als je gecontroleerd word.
 
V) Welke resultaten kan ik verwachten van Tested Omega 3-6-9?
A) Dat is lastig te zeggen omdat Tested Omega 3-6-9 zo enorm veel voordelen heeft voor vrijwel ieder mens. Tested Omega 3-6-9 is waarschijnlijk het beste en gezondste dat je voor je lichaam kan doen!
 
V) Wat is het verschil tussen Tested Omega-3 en Tested Omega 3-6-9?
A) Tested Omega 3-6-9 bevat naast een ruime dosering Omega-3 vetzuren ook de essentiële vetten Omega 6 en 9. Tested Omega 3-6-9 is dus een completer product en bevat daarnaast.


 
Over Tested Nutrition:
 
Tested Nutrition; de naam zegt eigenlijk al genoeg; Geteste Supplementen. Laboratorium Getest; Sporter Getest; Ervaring Getest. Simpel & veilige maar zeer effectieve producten waarop sporters altijd kunnen vertrouwen.
 
Het team van Tested Nutrition is meer dan 20 jaar actief in de supplementen branche en ontwikkeld en produceert producten voor de meest vooraanstaande firma’s. Tested Nutrition is een unieke supplementen lijn die iedere batch in een onafhankelijk laboratorium laat testen.
 
Tested Nutrition maakt producten die uniek zijn in hun simpelheid; alles wat je nodig bent en niets wat je niet nodig bent. Geen verborgen ingrediënten of gecompliceerde formules maar wel de juiste ingrediënten in de juiste doseringen. Producten die doen wat ze beloven; simpel, effectief, veilig en werkzaam.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code