Over Sportvoedingweb

 

Sportvoedingweb.nl is de nr. 1 webshop in sportvoeding, vitaminen, supplementen en gewichtsbeheersingWij verkopen sportvoeding voor mensen die willen afslanken, aankomen of hun sportprestaties willen verbeteren! Sportvoedingweb verkoopt uitsluitend A-merken sportvoeding van topkwaliteit.

 

Zowel recreatieve- als professionele kracht- duur- en vechtsporters hebben baat bij aanvullende supplementen en sportvoeding. Of je nu regelmatig wielrent, hardloopt, schaatst, body building- of fitness traint je zult betere resultaten krijgen met onze voeding supplementen. Daarnaast verkopen we producten voor een 'gezonde' levensstijl.

 

Sportvoedingweb is al jarenlang een begrip in de sportbranche. Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier voor je voedingsupplementen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eiwitten, Vitamines, Fatburners, Pre-Workout en Sportvoeding. Snel en Voordelig geleverd, Gratis bezorgd en binnen 24-uur in huis!

 

Ook voor (voedings)advies kunt je altijd bij ons terecht! Een team van gediplomeerde medewerkers zal je graag te woord staan en waar nodig advies geven. Bel of email ons met je vragen

 

Sportvoedingweb is onderdeel van XXsport B.V

XXsport ontwikkelt en beheert webshops. Webshops waar we trots op zijn. We leveren consumer goods vanuit gespecialiseerde nationale en internationale webshops. Onze visie is dat door ons ontwikkelde webshops moeten uitblinken. Uitblinken in helderheid, duidelijkheid en kwaliteit.
 

Onze klanten weten wat ze kunnen verwachtten, want webshops die onderdeel van de 'XXsport familie' zijn hebben een garantie voor kwaliteit. Makkelijk kiezen op een heldere website uit de beste en mooiste merken. Een ruim assortiment mét alle accessoires. Duidelijke informatie vóór, tijdens en na de bestelling en experts die 7 dagen per week klaar staan via e-mail en telefoon. En de garantie van PostNL, de meest betrouwbare bezorgdienst van Nederland, die natuurlijk de bestelling altijd gratis thuisbezorgd!
 

Onze klanten weten wat ze willen, zaken doen als het hen uitkomt. Transparantie, actualiteit en service, online én offline, niet alleen bij het design, maar ook bij de koopervaring. Klanten ontvangen updates via diverse kanalen, waaronder een e-mail bericht wanneer hun bestelling verstuurd word.

We onderscheiden ons van andere webwinkels door ons assortiment, betrouwbaarheid en service. Onze klanten weten dat te waarderen, in onafhankelijk klantenonderzoek zegt 95 procent tevreden tot zeer tevreden te zijn over XXsport webshops. Een groot deel van onze klanten keert dan ook regelmatig terug voor een herhalingsaankoop.

Het zal duidelijk zijn: wij willen graag de beste zijn. Ons succes draait om innovatieve ontwikkeling, solide automatisering en productspecialisatie. XXsport doet zoveel mogelijk zelf, van ontwikkeling tot logistiek en van klantenservice tot de productinformatie. Want we geloven in 'doen wat je belooft'.


Denk nu niet dat we tevreden achteroverleunen, want wij gaan nog veel, heel veel meer doen. XXsport is nog lang niet uitgegroeid. We hopen u daarom spoedig in één van onze webshops als klant te mogen begroeten.

Samenwerking: Heb je een leuke blog en wil je met Sportvoedingweb samenwerken? Klik hier om onze voorwaarden te bekijken en contact op te nemen! 

 

Postadres:
Sportvoedingweb.nl
Hamerstraat 1 - 1135 GA Edam-Volendam

E-mail: info@sportvoedingweb.nl
Telefoon: +31(0)653-312835
 

KVK: 66213576
BTW: NL851078746B01


Facebook: sportvoedingweb.nl