Top

PeptiPlus - ProNrg - 760 gram

11% Korting
  • PeptiPlus - ProNrg - 760 gram
  • PeptiPlus - ProNrg - 760 gram
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 42,50
37,95
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

PeptiPlus Sportdrank Professional


Double deal - Bestel Nu 2 stuks voor € 36,95 per stuk

PeptiPlus voor voor maximale prestaties en snel herstel!

PeptiPlus van ProNrg is een nieuwe generatie sportdrank voor maximale prestaties en super snel herstel.

PeptiPlus bestaat uit een uitgebalanceerde mix van een plantaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, oftewel geknipte eiwitten, wordt makkelijker en sneller door het lichaam opgenomen. De in PeptiPlus aanwezige natuurlijke glutamine heeft een positief effect op weerstand, vermindert het vermoeidheidsgevoel en verzorgt de spieren. PeptiPlus stimuleert bovendien de vetverbranding waardoor er nog meer energie beschikbaar komt. PeptiPlus is in nauwe samenwerking met voedingswetenschappers en sporters ontwikkeld.

Wat doet PeptiPlus?

  • Positieve effecten op prestatie en herstel
  • Positief effect op weerstand
  • Vermindering van het vermoeidheidsgevoel en verzorgt de spieren
  • Goede smaak en makkelijk te bereiden
PeptiPlus is een nieuwe generatie sportdrank voor maximale prestaties op basis van een plantaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Daarnaast bevat PeptiPlus de elektrolyten Natrium en Magnesium.
 
Als je sport is het belangrijk om je lichaam goed te verzorgen tijdens en na een inspanning. Als je veel sport heeft je lichaam uitgebalanceerde sportvoeding nodig. Door het sporten put je namelijk je koolhydraten- en eiwitvoorraden uit. Deze voorraden heb je nodig om energie uit je lichaam te halen en om spierherstel te bevorderen. Koolhydraten en eiwitten moet je dus op peil houden.
 
Als dit efficiënt gebeurt, is je lichaam snel in staat om weer optimaal te presteren. Als je tijdens het sporten de koolhydraten en eiwitten al aanvult, kan je je prestatieniveau langer vasthouden en vul je voorraden tijdig aan. Hierdoor verkort je ook de herstelperiode.
 
Producent ProNrg heeft daarom, in samenwerking met vooraanstaande voedings-wetenschappers, een unieke sportdrank ontwikkeld: PeptiPlus. PeptiPlus wordt batchgewijs getest volgens de NZVT-normen.

NZVT-gecertificeerd
PeptiPlus heefthet officiële NZVT keurmerk. is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Dit keurmerk is ook terug te vinden op de PeptiPlus verpakking. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.


Veel top- en amateursporters zijn al enthousiast over de werking van PeptiPlus, maar PeptiPlus is voor iedereen die iets extra’ s vraagt van zijn lichaam. 
 

Frank Heldoorn (achtvoudig Nederlands kampioen triatlon en winnaar van de Ironman UK 2006):
‘Met PeptiPlus heb ik mijn – toch al behoorlijk efficiënte- verbrandingsmotor nog een duw in de goede richting kunnen geven. Bij hogere intensiteiten verbruikt mijn lichaam nu nog meer vetten en dat is voor een duursporter natuurlijk superhandig. Daarnaast merk ik dat mijn herstelvermogen,ondanks de toegenomen trainingsintensiteit, al eenzelfde duw heeft gekregen!’

Gebruiksadvies van de PeptiPlus:

Mix 2 afgestreken maatscheppen (38 gram) in een bidon met 500 ml water


Inhoud: 760 gram

Samenstelling - PeptiPlus

Per / Pro
Per 38 gr
Energie / Energy
620 kJ
146 kcal
eiwit / Protein
5,0 gram
Koolhydraten / Carbohydrates
30,4 gram
waarvan suiker / of which sugars
21,0 gram
Vet / Fat
0,3 gram
waarvan verzadigd / of which saturated
0,0 gram
Vezels / Fibre
0,3 gram
Natrium
0,175 gram
Magnesium
17 mg


Ingredienten van de PeptiPlus:
(bijv. Orange)Suiker, maltodextrine, gehydrolyseerde tarwe gluten (glutamine peptide), voedingszuur (citroenzuur), aroma, emulgator (soja lecithine, mono- en diglyceriden van vetzuren), zuurteregelaar (appelzuur), zout, zoetstof (sucralose), trimagnesiumcitraat, kleurstof (titaan-dioxide, zonnegeel, chinolinegeel).


1 of meer € 37,95 per stuk
2 of meer € 36,95 per stuk


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Tom (07-05-2014) rating 5 Top product en goede en snelle service van sportvoedingweb.nl

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over