Top

Power Pakket - Hype Nutrition

16% Korting
  • Power Pakket - Hype Nutrition
  • Power Pakket - Hype Nutrition
  • Power Pakket - Hype Nutrition
  • Power Pakket - Hype Nutrition
  • Power Pakket - Hype Nutrition
  • Power Pakket - Hype Nutrition
€ 160,00
135,00
per pakket

Hype Nutrition Power Pakket

Start nu met Groeien! 
Dit Hype Nutrition Power Pakket bevat alles om snel en succesvol te starten met trainen. 2 kg. van de beste proteïne shake, een super Pre-workout, Creatine en Aminozuren om sneller te herstellen en natuurlijk de perfecte shakebeker!


GROW BIG! DO IT NOW!

Neem vooraf of tijdens aan je training je preworkout drink en na elke training (en iedere ochtend) een proteïneshake Hype Nr.1 Whey met een scoop creatine. Meng in je drinks een scoop BCAA en train, train, train!Hype Nr.1 Whey

Hype Nutrition Nr.1 Whey proteïne eiwitpoeder is een pure en rijke bron van essentiele aminozuren - de bouwstenen die vetvrije spiermassa aanmaken en in stand houden. Als je Nr.1 Whey als maaltijd vervanger gebruikt geeft deze perfect smakende proteïne je snel een verzadigd en vol gevoel. 


Nr.1 Whey bevat weinig tot geen vet, lactose en cholesterol. Whey staat bekend als een van de meest waardevolle supplementen voor duur- en kracht-sporters, voor fitness liefhebbers en voor mensen die willen afvallen.


Eiwitpoeder Nr. 1 Whey staat centraal in het aanmaken, groeien en aansterken van de spieren en is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken; Vanille, Aardbei, Banaan en Chocolade.

Hype's Pumping Iron
De Pre-Workout die je direct een boost geeft om optimaal gefocust de gym in te gaan!

Je voelt je sterker dan ooit en je hebt extra energie voor je ware spier opbouwende potentieel. 

Haal die extra rep en maak je sets af met deze top pre-workout van Hype Nutrition. Met Pumping Iron van doorbreek je jouw plateaus en kun je harder trainen dan ooit.


Pumping Iron formule bevat3 gram L-Citruline per serving en als bonus een natuurlijke GH booster.

Wat maakt Pumping Iron uniek? 


Nitropump® 
Na een 3 maanden durend onderzoek met 14 professionele top-atleten, is de optimale NO-boost blend ontwikkeld. 
Nitropump® bestaat uit een unieke science based vorm van 4 Stikstof verhogende ingrediënten.

Cellumax® 
Ontwikkeld om het celvolume te maximaliseren is Cellumax® toegevoegd.
Bij hard trainen hoort ook een optimaal herstel. 
De combinatie van vitaminen, mineralen en L-Glutamine zorgen ervoor dat je spieren krijgen wat ze verdienen na een top workout!

Groeihormoon Boost Voor het natuurlijk boosten van je groeihormoon hebben we een 40:1 Fenugreek extract toegevoegd. 
De nieuwste data vertelt dat Fenugreek de eigenschap heeft om het groeihormoon op een natuurlijke manier te stimuleren.L-Citruline 
Per serving heeft HYPE 3000mg van het kostbare aminozuur L-Citruline toegevoegd. 
Deze extreme dosis zorgt voor een explosie van Nitric-oxide (NO) waardoor je een enorme pomp krijgt, je meer sets kunt doen en sneller tussentijds hersteld. Je zult merken dat zowel op korte als lange termijn Pumping Iron beter is dan elke concurrent. 
Waarom? Er zitten echt werkende ingrediënten in met de maximale hoeveelheid, die samen met jou bouwen aan het ideale lichaam! Pumping Iron pre-workout kenmerken:
• Werkt binnen 15 minuten!
• Vollere, harde spiermassa
• 3 gram CITRULINE per serving
• Nitropump © & Cellumax © GH booster: Fenugreek extract  

• Ideaal om training plateaus te doorbreken
• Explosieve spierkracht
• Meer energie
• Explosieve pomp
• Perfect voor krachtsport en bodybuildingDit is de Pre-Workout waar jij naar op zoek was!


Crea5 van Hype Nutrition voor keiharde spiermassa!

Crea5 Creatine kenmerken:
Snel meer spierkracht
Maximale pomp tijdens je training!
Meer keiharde spiermassa
100% directe opname

De Crea5 formule van Hype Nutrition zorgt ervoor dat je langere intensievere workouts kunt doorstaan. Ervaar in korte tijd meer spiervolume, uithoudingsvermogen en krachttoename. Door de extra spierkracht en volume stimuleert het de aanmaak van spiervezels.

Crea5 fungeert als een systeem gemaakt om spierafbraak tegen te gaan en helpt bij de groei en herstel van de spieren.
Crea5 ® is een mengsel van vijf topkwaliteit soorten creatine aangevuld met een zeer geconcentreerd Fenugreek extract.

De zuiverheidsniveaus van de ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor ze sneller door het lichaam worden geabsorbeerd. Dit voorkomt een opgeblazen gevoel en darmklachten.

Crea5 is van zeer fijne topkwaliteit en bestaat uit kleine diamantvormige deeltjes, hierdoor heeft de creatine meer oppervlakte, wat zorgt voor maximale opname door de spiercellen.


Wat maakt deze 5 soorten zo bijzonder?


CEE
Creatine Ethyl Ester wordt zeer snel door het lichaam opgenomen en helpt zo in de eerste fase van spiergroei en herstel. Deze Creatine neemt weinig vocht mee en geeft geen irritatie in de maag.

CEEM
Creatine Ethyl Ester Malaat is het broertje van de CEE, alleen gekoppeld aan Appelzuur, dit is niet alleen goed voor de onderdrukking van maagirritatie maar Appelzuur zorgt zelf ook voor een verbetering van het uithoudingsvermogen.

Tri Creatine Malaat
 Deze speciale vorm van creatine bestaat uit 3 creatine moleculen gekoppeld aan 2 Di Malate moleculen. Deze unieke vorm verhoogd de opname in bepaalde spiervezels waardoor het product als geheel elk onderdeel van de spier bereikt.

Creatine Monohydraat
 Meer dan 3000 studies, inclusief de EFSA commisie van de Europese unie, hebben de werking van deze creatine bewezen. 
Creatine monohydraat wordt langzamer verwerkt, deze geeft daardoor heel veel spiervolume en spierherstel.

CreaDiamond TM
 Creadiamond is een speciaal ontwikkelend Creatine micro diamant. Deze diamantvormige kristallen hebben een groot oppervlak voor maximale verwerking. Omdat de deeltjes ultra klein zijn worden deze bijna in zijn geheel opgenomen. Maximale creatine in je lichaam!

Kortom, de mix van deze 5 soorten creatine zorgt voor een optimale multi-stage opname binnen de gehele spiergroep voor optimaal spieropbouw en herstel. 
In een periode van 5 minuten tot 5 uur heb je een toevoer van Creatine.

Fenugreek Extract
 Het zeer geconcentreerde Fenugreek extract is een natuurlijke groeihormoon booster. Groeihormoon is het hormoon die nodig is voor spieropbouw. Door de synergethische werking met de Creatine blend merk je dat je met sprongen vooruit gaat in de sportschool.

En dan natuurlijk nog de beste BCAA op de markt.
De allerbeste kwaliteit Aminozuren van Hype Nutrition. Van alle essentiële aminozuren zijn de vertakte keten aminozuren de belangrijkste voor spiergroei, spierherstel en het tegengaan van spierafbraak.

Het lichaam kan deze drie BCAA’s (Leucine, Isoleucine en Valine in de verhouding 2:1:1), direct voor energiedoeleinden gebruiken zodat het geen beroep hoeft te doen op de spiermassa om aan energie te komen. Deze aminozuur samenstelling bevat geen smaakstoffen, suikers of sucralose. Alleen de ultra puure poeder!

Neem een half uur voor- en direct na de training een dosering. Innemen kan ook in de ochtend om de nachtelijke spierafbraak te stoppen. Meng een scoop met koud water of een (suikervrije) vruchtendrank.

Inhoud: 300 gram

Samenstelling: Ultra puur BCAA (2:1:1) instant poeder. Dit product bevat geen toegevoegde hulpstoffen.Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet, goede samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. Bewaren op een koele en droge plaats. Na opening beperkt houdbaar. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding of doktersbehandeling: raadpleeg dan eerst je behandelend arts voordat je voedingssupplementen gebruikt.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over