Top

Recov Bipeptides

 • Recov Bipeptides
rating 5
(5 / 2 Reviews)
47,95
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

HELAAS IS RECOV BIPEPTIDES NIET MEER VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND, MAAR SPORTVOEDINGWEB HEEFT EEN SUPER ALTERNATIEF BESCHIKBAAR: FUNDA PEPTIDES 

Fundapeptide heeft exact de zelfde samenstelling als Recov, dus alle 22 aminozuren in de juiste verhouding!

Klik hier: Fundapeptides

Recov Bipeptides het snelst geabsorbeerde proteïne supplement ter wereld

 • 100% voorverteerde eiwitten
 • hoog biologisch
 • bevat alle 22 aminozuren
 • 150 tabletten per verpakking

Recov Bipeptides is nu verkrijgbaar bij sportvoedingweb.nl!


 
De peptide van Recov Bipeptides worden in pilvorm in een geordende, volledig voorverteerde, vorm aangeleverd en kunnen op deze wijze direct, worden opgenomen in het bloed. Bipeptides is een uniek eiwitconcentraat dat wordt gewonnen uit serum albumine, het bevat alle 22 aminozuren in de perfecte verhouding.

Recov Bipeptides 100% uit plasma-eiwit

Recov Bipeptides is een uniek product dat voor 100% uit plasma-eiwit (serum albumine) bestaat, een krachtig peptide product dat al decennia wordt gebruikt voor genezing en herstel van patiënten in de medische wereld en om proffesionele atleten te versterken.
 

Proteïne, aminozuren en peptiden

Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïne oftewel eiwitten. De aminozuren moeten worden verteerd tot kleine peptiden voordat ze door het lichaam in het bloed kunnen worden opgenomen. Deze kleine peptiden zijn noodzakelijk om spierweefsel te helpen bouwen, regenereren. Het behoud en verbeteren van uithoudingsvermogen, spierkracht. Het helpt het  herstel te bevorderen en de immuniteit, concentratie en stressweerstand en te verhogen. Het organische ijzer verbetert o.a. de zuurstofopname. 
 

Waarom een peptide supplement?

Wanneer er een tekort aan peptiden ontstaat zal het herstel proces geheel of gedeeltelijk worden gestopt. Wanneer dit gebeurt tijdens training of wedstrijd zal dit resulteren in een mindere prestatie en verminderde herstel capaciteit van de spieren, bloed en zenuwen. Ook zal de immuniteit verminderen. Voldoende en gevarieerde hoeveelheid peptiden is dus van groot belang voor een goede gezondheid
 • Het stimuleert de groei van spiermassa
 • Draagt bij aan je spierherstel na de training
 • Het activeert je energieniveau
 • Draagt bij aan vermindering van vermoeidheid
 • Het ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Verbeterd het zuurstof transport in je lichaam
Timing is everything! Doordat Recov Bipeptides reeds verteerd is zal het snel in het lichaam worden opgenomen zodat het  herstel en de prestatie optimaal kunnen verlopen, gemiddeld wordt Recov Bipeptides binnen 15 tot 25 minuten volledig opgenomen.
 
Waarom is de vertering zo belangrijk?
Vaak zijn de darmen niet in staat voldoende hoeveelheid en variëteit van alle aminozuren uit de proteïne te halen die middels het reguliere voedsel worden verkregen.  Doordat Recov Bipeptides bestaat uit reeds verteerde geheel verteerd peptiden die door het lichaam worden herkend is de opname van het product gegarandeerd optimaal. Hierdoor zal het snel in het lichaam worden opgenomen zodat het  herstel en de prestatie optimaal kunnen verlopen.
 
Heb ik een tekort dan?
Sporters, mensen met lactose intolerantie, gedurende een dieet, vegetariërs en mensen boven de 45 jaar hebben meer kans een tekort op te lopen blijkt uit studies. Een tekort aan ijzer is wijdverbreid en komt procentueel meer voor bij vrouwen. Zelfs wanneer een strikt dieet wordt gevolgd kan een tekort aan aminozuren ontstaan.


 
Voormalig mr. World Charles Glass over Recov Bipeptides: “This  is the best protein supplement I ever tried in my life! It is an amazing supplement! My body responded to it like nothing  else I have ever taken. This gives a new meaning to supplements for growth and fast recovery. You won't be disappointed when you take this.”
 
Charles Glass (1950) is tegenwoordig personal trainer van onder andere: Magic Johnson, Wesley Snipes en natuurlijk Shawn Roden (No. 2 van de wereld!)

 


Allergieën
Recov Bipeptides is in pil vorm verkrijgbaar. Het is vrij van git, tarwe, gluten, soja proteïne, melk en kaas producten, lactose, maïs, sodium, suiker, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Recov Bipeptides is volledig vrij van doping. 
 

Wat doet Recov Bipeptides voor mij?

 1. Draagt bij tot de bouw en de regeneratie van spierweefsel
 2. Draagt bij tot het verbeteren van het uithoudingsvermogen
 3. Het help bij verbeteren van herstel
 4. Het helpt  zuurstofopnamevermogen te vergroten
 5. Het helpt de mentale alertheid te verhogen
 6. Het helpt de concentratie te  verlengen en verbeteren
 7. Het is onmisbaar voor goed functionerend immuunsysteem
 8. Ondersteunt een gezonde spijsvertering
 9. Draagt bij aan een gezond functioneren van het  zenuwstelsel  de hersenen
 10. Word gezien als essentieel bij heling en herstel
 11. Het ondersteund de weerstand
Gebruik: In een opbouwfase: 3 pillen per dag 15-20 minuten voor de maaltijd of voor een training.

Recov Bipeptides word gefabriceerd door Tacoral AG uit Zwitserland.

GRATIS BEZORGING - BINNEN 24-UUR IN HUIS - SNEL EN BETROUWBAAR


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 fijne werking,had het jaren geleden ook gebruikt,dus ik had het gevoel nog in me geheugen zitten,je merkt echt dat je bloed en humeur er vrolijk van wordt..

rating 5 Super spul!! TOP Pomp en super groei!!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code