Top

Rich Piana van 5% Nutrition overleden

Vrijdag 25 augustus 2017

Rich Piana R.I.P.


De website FitnessVolt heeft vanmorgen de droeve mededeling gedaan dat Rich Piana op 46 jarige leefttijd is overleden in het ziekenhuis in Florida. In de loop van de dag werd dit nieuws onder meer bevestigd door zijn ex vrouw Sara.


Rich Piana was een fenomeen in de bodybuildingwereld met miljoenen volgers op socialmedia. Zowel zijn extreme fysiek en vol getatoeëerde lichaam als zijn lifestyle van anabolen gebruik en hardcore training hebben aan zijn populariteit bijgedragen. Zijn sportvoeding supplementenlijn 5% Nutrition is een groot succes in de hele wereld.


Breaking: FitnessVolt.com just learned that Rich Piana Passed Away. Our thoughts and prayers are with Rich Piana and his family during this difficult time.De bodybuilder was 18 jaar toen hij voor het eerst verboden middelen ging gebruiken om zijn bodybuilding lichaam te laten groeien. Hij kocht illegaal over de grens in Mexico zijn eerste shot anabolesteroïden.

'Het was gebruiken of weggeblazen worden in deze sport. Dan is je keuze snel gemaakt', verklaarde Piana, die nadien verslaafd raakte. Met behulp van deze steroïden werd de kolos veelvuldig kampioen bodybuilding - onder meer in Los Angeles waar hij Mr. California werd en in 2009 waar hij 1ste werd bij de Sacramento Pro.

Rich Piana werd geroemd en verguist op zijn open houding over gebruik van groeihormonen. Piana raade iedereen overigens af om steroïden te nemen. Dat is ook de reden dat hij openlijk vertelt over zijn gebruik. ,,Als je de keus hebt tussen steroïden of niet, doe het dan niet. Er is geen reden om steroïden te gebruiken, je doet je lichaam en jezelf er pijn mee."

Veel bekende bodybuilders kwamen in de loop van de dag met berichten over Rich op socialmedia, zoals onderstaande bericht van Martyn Ford, een bekende bodybuilder uit de Uk en aanhanger van de 5% lifestyle.En Calum von Moger;


Er is een markante man heen gegaan en dat is een verlies voor de wereld .......


Rich Piana - 26 september 1971 - 25 augustus 2017

Aanbiedingen