Top

Samenwerking

Ben jij de atleet die wij zoeken?

We ontvangen regelmatig e-mails van enthousiaste bloggers en YouTube-filmpjes makers om met ons samen te werken. We vinden dat hartstikke leuk natuurlijk!
 
We willen graag met iedereen samenwerken en stellen hiervoor gratis supplementen ter beschikking. Heb jij een YouTube kanaal of blog dat aansluit bij de producten van sportvoedingweb en wil jij hierop producten gaan beoordelen of promoten, stuur ons dan een e-mail met je gevens, een link naar jouw kanaal en een voorstel hoe je een en ander wil gaan aanpakken.

We stellen de volgende voorwaarden aan je kanaal of blog:

YouTube-kanaal:
Actief YouTube kanaal, liefst met abbonees
Gemiddeld 3+ reacties per YouTube-video
Een leuke, spontane uitstraling
 
Weblog:
Dagelijks aantal unieke bezoekers
Gemiddeld meer dan 2 reacties per bericht
Leuke schrijfstijl
Mooie weblog
Eigen domeinnaam
 
...maar het allerbelangrijkste vinden wij dat jij als persoon bij Sportvoedingweb past!Voldoe je niet aan alle voorwaarden maar denk je toch dat je ons behulpzaam kunt zijn, bijvoorbeeld met update's in de vorm van foto's en filmpjes van je training op onze Facebook pagina, dan mag je natuurlijk altijd je voorstel aan ons mailen. 
 
Als we een samenwerking aangaan krijg je regelmatig een gratis voedingsupplement van ons toegestuurd dat je met sporten kunt uit proberen. Hierna maak je voor ons een video of blog met je bevindingen.

Denk je dat je aan alle volwaarden voldoet en kun je dit ook aan ons laten zien? Vul dan onderstaand contactformulier in en wie weet gaan we binnenkort een samenwerking met je aan!
 
Let op: het is belangrijk dat je naast je naam, e-mailadres en telefoonnummer ook de URL('s) van je weblog en/ofYouTube-kanaal vermeldt en dat je een concreet samenwerkingsvoorstel aandraagt. 
@