Top

Scitec Nutrition - Balanced Recovery - Post Workout - WOD Crusher

54% Korting
  • Scitec Nutrition - Balanced Recovery - Post Workout - WOD Crusher
  • Scitec Nutrition - Balanced Recovery - Post Workout - WOD Crusher
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
€ 53,95
24,99
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Scitec Nutrition - Balanced Recovery
Post Workout - WOD Crusher


NU MET GRATIS WOD Crusher DRINK BOTTLE

Intense trainingen zoals CrossFit, Fitness en andere high-intensity trainingsstijlen verbranden veel koolhydraten en breken spierweefsel af, dus efficiënt spierherstel vereist het herladen van je lichaam met koolhydraten, eiwitten en aminozuren, evenals enkele andere micronutriënten, zoals elektrolyten en water. Wat vooral van belang is, is dat deze nutritionele ondersteuning aan je lichaam en spieren wordt geboden direct na een intensieve workout!

 

SCITEC WOD CRUSHER  BALANCED RECOVERY post-workout is ontworpen om significante en evenwichtige ondersteuning te bieden met zijn geavanceerde eiwitten en koolhydraten matrix, plus een aantal handige extra ingrediënten als verrijking! Scitec Balanced Recovery is rijk aan de beste eiwitten met bioactieve elementen uit melk en melk-eiwitten. Dit is het meest complete product als het gaat om spiergroei, het spierherstel én verbetering van je immuunsysteem!


ADVANCED PROTEINE FORMULA: deze formule is gebaseerd op wat wordt beschouwd als het beste gehydrolyseerd wei-eiwit, dat een enzymatisch "pre-verteerd" eiwit bevat. Het is dus al afgebroken, dus de absorptie door het lichaam is het grootst. Wei-eiwit van Scitec heeft de hoogste biologische waarde op de markt! Eiwit draagt bij aan het behoud of de groei van spiermassa en kan de handhaving van de botten bevorderen!

 

ADVANCED CARBO MATRIX: in een juiste verhouding tot eiwit, bieden wij in Scitec Balanced Recovery een koolhydraat matrix aan die uit verschillende soorten koolhydraten bestaat. Door de combinatie van snelle en vertraagde koolhydraten heb je een super recovery shake voor elke dag!

 

Inhoud: 2100 gram, dit zijn 30 servings.


Gebruik: Meng 1 portie (70 gram) in 400 ml water tot een shake. De beste tijd om deze te gebruiken is direct na een training.Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Cross F. (29-10-2015) FullFullFullFullFull Cross Fit RULES!!!

Stuur naar een vriend
@
@