Top

Spirulina Poeder

Spirulina Superfood

Spirulina is een perfecte bron van eiwitten voor sporters en een goed werkende ondersteuning bij afvallen. Het is een goede toevoeging aan gezonde voeding, bijvoorbeeld in shakes of smoothies.

Wat is spirulina?

Spirulina poeder is een superfood in poeder vorm, gemaakt van de blauwgroene alg met een geweldig arsenaal aan voedingsstoffen. Spirulina vormt een gezondheid boost met alle belangrijke voedingsmiddelen die je nodig hebt zoals aminozuren, vitamines en mineralen.
Spirulina bevat daarnaast veel anti-oxidanten en de belangrijke omega drie vetzuren.
Ondanks dat spirulina al meer dan drie miljard jaar oud is vormt het nog steeds een van de belangrijkste natuurlijke energiebooster en eiwit bron.
 
De grootste concentraties natuurlijke spirulina zijn te vinden in Mexico, Centraal  en Oost Afrika. De meeste commerciele spirulina wordt tegenwoordig gekweekt in Noord-Amerika en Azie.
 
Na veel wetenschappelijk onderzoek zijn de voordelen die spirulina als voedingsmiddel op de gezondheid van de mens heeft bevestigd. Hier worden allerlei artikelen in grote hoeveelheden over geproduceerd, dit geeft aan dat het vandaag de dag nog steeds een goede en gezonde bron van voeding is met allerlei voordelen. Hieronder staan deze nogmaals weergegeven.

Klik hier voor onze 100% Biologische Spirulina poeder van Naturya

Waarom moet je Spirulina gebruiken?

  • Erkend als middel met vele gezondheidsvoordelen.
  • Spirulina verhoogd het ernergieniveau in je lichaam.
  • Spirulina bevat essentiele vetzuren (EPA, DHA, en GLA) die belangrijk zijn voor het behouden van soepele gewrichten.
  • Spirulina is een natuurlijke vitamine bron die goed zijn voor ons lichaam. Met  de vitamines A, C, E, K en B bevatten ze alle benodigde vitamines.
  • Met calcium, ijzer en magnesium bevat Spirulina de belangrijkste benodigde mineralen.
  • Spirulina heeft met 70% eiwitconcentratie de hoogste eiwitconcentratie binnen de voedingsmiddelen industrie. Deze eiwitten zijn door het lichaam makkelijk op te nemen en te verteren.
  • Spirulina heeft zeer hoge ontstekingsremmende eigenschappen.
  • Spirulina helpt bij het balanseren en stabiliseren van de darmflora en bloedsuikerspiegel. Dit zorgt ervoor dat eetbuien beter te controleren zijn.