Top

Stacker3 - XPLC

12% Korting
  • Stacker3 - XPLC
  • Stacker3 - XPLC
  • Stacker3 - XPLC
€ 27,90
24,50
per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Vetverbranders van Stacker kopen, bestel nu voordelig en snel op Sportvoedingweb.nl
 
Al onze Stackers zijn ephedra-vrij!
 
De Stacker 3 XPLC formule is dankzij de uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren. Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafeïne met een optimale mix van vet metaboliserende ingrediënten. De Camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak.
 

Stacker 3 XPLC is het meest krachtige afslanksupplement dat in Nederland verkrijgbaar is. De stofwisseling zal enorm verhoogd worden en dat voelt je!
 
Hoe werkt Stacker 3 XPLC?
Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafeïne met een optimale mix van vet metaboliserende ingrediënten. De camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak.
Stacker 3 XPLC is de eerste Ephedravrije fatburner die kan wedijveren met de "oude Stackers". Opnieuw is Stacker er als eerste in geslaagd om het beste product af te leveren.
 
Ingrediënten Stacker 3 XPLC nader uitgelegd: Proprietary Blend 195mg* Guarana, 6,7-dihydroxybergamottin (fruit), Yerba Mate, Camellia Sinensis 60% Polyphenolen (groen), Capsaicin (fruit), Cafeïne (anhydrous) 200mg*
 
* Geen dagelijkse hoeveelheid.

Maximaal 3 capsules per dag

 
Inhoud per potje: 100 capsules
 
Dosering: Neem 1 capsule Stacker 3 XPLC in met voldoende water na elke maaltijd.
 
Waarschuwing:
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code