Top

Super HD Capsules - Cellucor

17% Korting
  • Super HD Capsules - Cellucor
  • Super HD Capsules - Cellucor
€ 29,90
24,95
per Stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Super HD - Cellucor

Prijzenkast: ‘Fat Burning Supplement of the Year Award’ & ‘Best Product Innovation’ 
 
Als je opzoek bent naar een traditionele, standaard fat-burner kun je Super HD laten liggen. Super HD van Cellucor is de meest moderne, stimulerende thermogene fatburner op de markt.

Super HD Capsules combineert krachtige energie met focus. Super HD staat bekend als ‘Feel-Good’ fatburner, dit omdat je je niet slechter gaat voelen tijdens het dieet en je snel je doelen weet te behalen.

See Yourself in High Definition

Super HD Capsules bevatten Rauwolfia en Amla Fruit, daarmee is de fatburner van Cellucor de meest intense en krachtige vetverbrandingsoven en energieblend op de huidige markt. Daarbij hebben de techneuten van Cellucor een nieuw ingrediënt gebruikt: IFAS503 ™. Dit ingrediënt vermindert de vetopslag en helpt de eetlust te remmen, waardoor het makkelijker is om van al het zoets af te blijven.
 
The proof is in the mirror. High-def results are closer than they appear. 
 
Toen Super HD in 2012 werd gelanceerd liet het de supplementenmarkt ontploffen; overweldigende positieve feedback, prachtige reacties, positieve beoordeling, talloze succesverhalen en zelfs enkele Big-Time awards. In 2012 won Super HD de prijs ‘Fat Burning Supplement of the Year Award’ en later ontvingen de makers van Cellucor de prestigieuze prijs voor ‘Best Product Innovation’.

Aanbevolen gebruik: 
Begin met het nemen van 1 capsule in de ochtend op een lege maag. Neem na ongeveer 5-6 uur nog een capsule. Laat je lichaam hier de eerste paar dagen aan wennen. Indien je dit een aantal dagen hebt gedaan, kan je in de ochtend 2 capsules nemen. Neem nooit meer dan 3 capsules in 24 uur.

The best you can get! Cellucor Super HD Capsules! Buy Now!

VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS - VEILIG EN SCHERP GEPRIJSD


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code