Top

Superfood

Het is bij iedereen bekend dat afvallen en vooral het behouden van het streefgewicht een enorme uitdaging is. Superfood maakt het afvallen en het behouden van het gewicht veel gemakkelijker.
 


Met superfood krijg je meer voedingswaarde binnen met minder eten!Iedereen weet wel hoe het is om de hele dag de behoefte en trek in eten te hebben, dit komt voornamelijk omdat de bloedsuikerspiegel simpelweg niet stabiel is.

Veel mensen kiezen dan voor voedsel dat maar kort voldoening biedt en na korte tijd vraagt het lichaam weer om nieuw voedsel. Door superfoods te eten komt je lichaam en daarmee je bloedsuikerspiegel in balans. Daarbij weet je altijd zeker dat je alle gezonde voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt om gezond te worden en te blijven.
 

Superfood bevat essentiele goede vetten, co-enzymen, enzymen, vitaminen, polysachariden, glyconutrienten, essentiele aminozuren, olien, antioxidanten, mineralen en eiwitten. Superfood zijn het meest enzymrijke voeding dat we kennen, het vult eventuele enzymen tekorten aan.